4 voordelen van een rolhor op maat

Mocht je het nog niet weten: vanaf nu kan je bij Rolgordijnwinkel ook terecht voor rolhorren op maat! Wij leggen je graag wat meer uit over dit nieuwe product en hoe kan dat beter door de voordelen op een rijtje te zetten?! Je leest ze hier.

Frisse lucht, dag en nacht

Een hor is simpel gezegd gaas wat voor je raam geplaatst kan worden. De hor zorgt er dan ook voor dat je op elk moment van de dag kan genieten van frisse lucht. Met een hor kan je ‘s nachts ook genieten van frisse lucht, wat er ook nog eens voor zorgt dat je sneller in slaap valt en de kwaliteit van je slaap wordt vergroot. Win-winsituatie, zo’n rolhor!

Wordt het toch iets te fris? Dan kan je de rolhor eenvoudig ‘oprollen’ (en dus terug in de cassette brengen) met de handige geleiders. Daarna kan je raam weer snel gesloten worden.

Insecten? Niet bij mij!

Een hor staat ook bekend om het buiten houden van insecten (en vuil). Het gaas is ‘dicht’ genoeg geweven zodat ongedierte niet naar binnen kan komen, maar u nog wel geniet van de frisse lucht. Spinnen, muggen, vliegen of andere vervelende insecten hebben geen schijn van kans wanneer je hor geplaatst is.

Last van hooikoorts?

Het gaas is niet alleen dicht genoeg voor insecten, maar ook voor pollen. Heb jij last van hooikoorts, maar wil je wel optimaal genieten van de frisse lucht buiten? Ook dan is een rolhor ideaal. Niet langer hoef jij rond te lopen in huis, bewapend met neusspray en tissues.

Volledig op maat

Vroeger had je horren die standaard maten had. De hor was daarom altijd nét te klein of nét te groot. Gelukkig kan je een rolhor volledig op maat laten maken, zodat deze goed aansluit op je raam. Bij een rolhor wordt het gaas standaard verwerkt in een cassette, waardoor je het gaas alleen ziet wanneer je de hor ook daadwerkelijk gebruikt. Zo blijft het geheel netjes en creëer je een strakke uitstraling.