Zo style je een stolp voor in je interieur

Accessoires, we kunnen er geen genoeg van krijgen. Hoe moet je op een budgetproof manier je interieur klaarmaken voor de komende seizoenen? Nu de lente weer bijna voor de deur staat, is het weer tijd om ons interieur daar op aan te passen. De stolp is in korte tijd ontzettend populair geworden. Wij laten je zien hoe je de stolp kan stylen!

Groene vingers

Dat planten in je interieur heel populair zijn, is niets nieuws. Toch benoemen we het hier ook nog een keer. Omdat cactussen minder verzorging nodig hebben in vergelijking met andere planten, is deze plant ook zeer goed geschikt voor onder een stolp. Om de paar dagen is het verstandig om de glazen stolp er even af te halen, zodat de planten nog wel voldoende zuurstof en water krijgen. Heb jij echt geen groene vingers? Dan zijn kunst planten ook nog een optie! Dan hoef je er ook niet meer naar om te kijken.

Stolp in je interieur

Cactus onder een stolp. Bron: Live Love Interior

Een persoonlijke touch

Je kunt ook met persoonlijke items werken. Zo zijn foto’s, maar ook kleine erfstukken of zelfs de eerste letter van jou, je partner of je kind(eren) leuk om onder een stolp te zetten. Zo breng je een persoonlijke touch aan in je interieur. Je kunt hier volledig je eigen draai aan geven. Je kan zelf een letter maken of een letter kopen en deze versieren. Daarnaast kan je een foto in een mooi lijstje onder de stolp zetten of juist tegen de wand van het glas plakken met washitape.

Persoonlijk stolp interieur Rolgordijnwinkel.nl

Personaliseren van een stolp. Bron foto 1: Pinterest Bron foto 2: Show Home

Gerelateerd aan het seizoen

Deze vorm van accessoires is de perfecte manier om kleine aanpassingen aan het interieur te maken wanneer het volgende seizoen voor de deur staat. Zo is het leuk om rond de kerstdagen te werken met lampjes. Hierbij is het handig om een klein snoertje die op batterij werkt te kiezen. Maar ook andere seizoenen doen het heel goed. Bij pasen kan je paaseieren onder een stolp leggen. Het leukste is natuurlijk als je deze in mooie pastelkleuren hebt geschilderd. Maar ook zwart en wit zijn leuke kleuren om mee te werken. Gelijk weer een leuke bezigheid voor in het weekend!

Stolp in het interieur Rolgordijnwinkel.nl

Feestelijk met lichtjes. Bron: Westwing

Stolp interieur Rolgordijnwinkel.nl

Eieren onder een stolp. Bron: Stijlvol Styling