We have a winner! | Paasontbijt

Als jij de Facebook-Pagina van Rolgordijnwinkel.nl liked, heb je onze win-actie vast wel voorbij zien komen! Wij wilden graag iemand in het zonnetje zetten. De win-acties met ‘paaseitjes raden’ of iets wat daar op lijkt, vonden wij wat achterhaald, dus wij hebben voor iets heel anders gekozen. Namelijk, een paasontbijtje! Een paasontbijt voor twee, om precies te zijn. Wie zou er gewonnen hebben?

Smullen met Rolgordijnwinkel.nl

Wilde jij kans maken op dat heerlijke ontbijtje, dan hoefde je alleen een leuke reactie achter te laten, onze Pagina te liken en het bericht te delen. En natuurlijk hebben wij een winnaar uitgekozen! Het was even lastig, maar wij zijn er uit. En de winnaar is..

> Sandy Bisschops!

Gefeliciteerd Sandy! Zij is de uiteindelijke winnaar van onze win-actie en kon dus heerlijk gaan smullen van een paasontbijtje voor twee! Ze liet een leuk berichtje achter op onze Facebook-Pagina!

We hebben super genoten, gegeten van ons ontbijt!!! Het was voor twee, maar we hebben er met zijn 4 van gegeten! Het was dus een top prijs! Bedankt !!

Paasontbijt

Like jij ons al?

Naast leuke win-acties kan je nog veel meer leuke dingen vinden op de Facebook-Pagina van Rolgordijnwinkel.nl! Wekelijks delen we een hoop inspiratie over interieur, raamdecoratie en ga zo maar door. Like jij ons al?