Rood in je interieur? | Valentijnsspecial

Zondag is het weer zover, Valentijnsdag. De dag van de liefde waarbij we net even wat extra’s doen voor de mensen die we liefhebben. En welke kleur past er beter bij Valentijnsdag dan rood? In dit blog gaan we niet uitleggen hoe je deze dag het beste door kan brengen, maar gaan we je uitleggen dan rood in het interieur zeker leuk kan zijn! 

Verf op de muur

We beginnen gelijk met de meest gewaagde manier om rood in het interieur te halen. Een rode muur! Dit is voor de echte durfallen onder ons. Mooi te combineren als je al grijs en wit in je interieur hebt.

Rood op de muur

Rood op de muur. Bron: Eenig wonen

Rood op de ramen

De eerste optie was misschien iets te veel van het goede. Wij Nederlanders blijven toch graag bij veilig wit of vinden onszelf al echte durfallen wanneer we een grijze kleur op de muur hebben. Een iets subtielere manier om rood toe te voegen aan je interieur is raamdecoratie. Het is nog steeds opvallend, maar al iets subtieler. 50mm aluminium jaloezieën op maat met ladderband in de woonkamer of een verduisterend rolgordijn op maat in de slaapkamer zijn mooie opties en zijn in rode tinten te verkrijgen.

Omdat rood best een lastige kleur is, en omdat de kleuren op je beeldscherm kunnen afwijken van de originele kleur, bieden wij jou de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend 5 kleurstalen aan te vragen! Zo kun je kijken of je de juiste kleur hebt gekozen, of toch nog even moet zoeken naar een andere kleur.

Rood in het interieur

Rode raamdecoratie. Bron: LEHA

Rode meubels

Misschien wel net zo gewaagd als de vorige optie zijn rode meubels. Meubels zijn toch wel grote investeringen waarbij je hoopt dat deze lang meegaan. Gelukkig leven we in 2016 en is veel mogelijk qua meubels. Een grote trend is bijvoorbeeld de verschillende (kleuren) stoelen rondom de eettafel. Je kan een kleur dus op een subtiele, maar toch leuke manier aan je interieur toevoegen. Is één simpele eettafelstoel nou iets te ‘gewoontjes’ voor jou? Kies dan voor een eyecatcher, zoals een stoere, grote en rode kast! Je kan het zo kleurrijk maken als je zelf wilt!

Rode meubels

Rode meubels in je interieur. Bron: The Perfect You

Last but not least, accessoires!

Heb jij net je muren een andere kleur gegeven, een paar maanden geleden nieuwe meubels ingeslagen of vind je rode eyecatchers gewoonweg niks? Dan zijn accessoires nog een optie! Ook hier kan je het weer zo kleurrijk, groot of klein maken als je zelf wil. Van schilderijen met rood erin verwerkt tot kussens en van kaarsen tot kleden.

Rode accessoires in huis

Rode accessoires. Bron: Makeover

Rode accessoires

Rode accessoires in het interieur. Bron: Pinterest