Stalen aanvragen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Alle Rolgordijnen

Standaard rolgordijnen op maat gemaakt
Standaard rolgordijnen zijn op dit moment ontzettend populair. Het standaard rolgordijn heeft een geheel eigen uitstraling bestaande uit wisselende open en gesloten banen, waardoor u de sfeer in huis zelf optimaal kunt bepalen.
Aan de hand van uw wensen qua kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires maken we uw standaard rolgordijnen helemaal zoals u zelf wenst. Rolgordijnwinkel.nl biedt nu ook verduisterende standaardrolgordijnen die
speciaal geschikt zijn voor uw slaapkamer.

Lees meer...

Rolgordijnwinkel.nl maakt uw duo rolgordijn op maat. Het is van groot belang dat u de afmetingen exact op de millimeter nauwkeurig invult en overige specificaties natuurlijk geheel naar eigen wens. Rolgordijnwinkel.nl levert enkele stofkleuren duo rolgordijnen tot een maximale breedte van 275cm.

Indien u meerdere duo rolgordijnen naast elkaar wilt hangen, kunt u dit bij uw bestelling aangeven in verband met het doorlopen van de banen. Tijdens het bestellen van uw duo rolgordijn een vraag of advies nodig?

Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder! Bij Rolgordijnwinkel.nl staat namelijk niet alleen het leveren van topkwaliteit voorop, maar ook het leveren van uitstekende service!

Rolgordijnwinkel.nl durft u te verzekeren van de beste kwaliteit duo rolgordijnen, die zeer fraai zijn afgewerkt in een luxe kap of open montage profiel.


Showing all 5 results

Vanaf
€ 52
Geheel transparant rolgordijn
Keuze uit 14+ kleuren
Vanaf
€ 52
Semi-transparant rolgordijn
Keuze uit 49+ kleuren
Vanaf
€ 69
Verduisterend rolgordijn
Keuze uit 43+ kleuren
Vanaf
€ 77
Dessin en prints rolgordijn
Keuze uit 31+ kleuren
Vanaf
€ 66
Badkamer rolgordijn
Keuze uit 7+ kleuren
← Terug naar home