Stalen aanvragen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Alle Rolgordijnen

Alle rolgordijnen op maat gemaakt.

Rolgordijnen zijn op dit moment ontzettend populair. Aan de hand van uw wensen qua kleur, afmeting, bediening, afwerking en accessoires maken we  alle rolgordijnen helemaal naar wens.  Naast standaard bieden wij perfect fit rolgordijnen speciaal voor kunststof kozijnen waar u niet in wil boren. Ook Velux-rolgordijnen kunt u eenvoudig online bestellen.


Showing all 6 results

Vanaf
€ 113
Rolgordijn kinderkamer
Keuze uit 12+ kleuren
Vanaf
€ 66
Badkamer rolgordijn
Keuze uit 7+ kleuren

Rolgordijnwinkel.nl maakt uw duo rolgordijn op maat. Het is van groot belang dat u de afmetingen exact op de millimeter nauwkeurig invult en overige specificaties natuurlijk geheel naar eigen wens. Rolgordijnwinkel.nl levert enkele stofkleuren duo rolgordijnen tot een maximale breedte van 275cm.

Indien u meerdere duo rolgordijnen naast elkaar wilt hangen, kunt u dit bij uw bestelling aangeven in verband met het doorlopen van de banen. Tijdens het bestellen van uw duo rolgordijn een vraag of advies nodig?

Neem gerust contact op, wij helpen u graag verder! Bij Rolgordijnwinkel.nl staat namelijk niet alleen het leveren van topkwaliteit voorop, maar ook het leveren van uitstekende service!

Rolgordijnwinkel.nl durft u te verzekeren van de beste kwaliteit duo rolgordijnen, die zeer fraai zijn afgewerkt in een luxe kap of open montage profiel.

← Terug naar home