Raamdecoratie online bestellen is niet eng!

Er wordt steeds meer online gekocht. Het kan te maken hebben met je werktijden of mogelijkheid om naar de stad te gaan, dat je kiest voor online winkelen. Het kost namelijk maar een paar minuutjes en jouw gewenste product is bestelt. Toch vinden sommige mensen het wat eng om raamdecoratie online te bestellen. Het is en blijft toch een zorgvuldige taak en niet iets wat je dagelijks bestelt. 

Online bestellen

Maar waarom vinden sommigen het dan eng om raamdecoratie online te bestellen? Het is natuurlijk een product waar je een langere tijd plezier van wil hebben.  Je wilt dus zeker zijn van je zaak. Het team van Rolgordijnwinkel.nl helpt jou daar graag bij!

Het is niet eng om raamdecoratie online te bestellen, het is juist heel eenvoudig! Met duidelijke aanwijzingen is het bestelproces gebruiksvriendelijk en makkelijk. Met een breed assortiment en een groot scala aan kleuren is er voor ieder wat wils.

Weet je nog niet helemaal naar welke kleur of welk product jij op zoek bent? Schroom niet om contact op te nemen, want de klantenservice van Rolgordijnwinkel.nl helpt je graag. Ook mag je altijd een mailtje sturen met daarin een foto van de huidige situatie bij jou thuis. Dan kunnen wij samen met u kijken welke vorm van raamdecoratie er echt in jouw interieur past!

Rolgordijn in woonkamer met jongetje op bank

Kleurstalen!

Een gewenst product en een mooie kleur gevonden? Wacht met bestellen! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend 5 kleurstalen aan te vragen. Door de instellingen van je beeldscherm en het gebruik van (sfeer)lichten in de ruimte waar jij je bevind, kan de kleur wat afwijken van het origineel.

Bestel je zonder kleurstalen aangevraagd te hebben, dan kan de kleur anders zijn als je had verwacht. Met de kleurstalen kan je niet alleen kijken of de kleur is waar je naar op zoek bent, maar ook welke kleur het beste in jouw interieur past!

Wees niet bang, je zit nergens aan vast. Je bent niet verplicht om een bestelling te plaatsen na het aanvragen van kleurstalen!

En het opmeten/monteren van de raamdecoraties dan?

Het opmeten van alle raamdecoraties is heel eenvoudig zelf te doen. Er staat een hele duidelijke en eenvoudige meetinstructie op de website voor elke raamdecoratie. Hiermee is het opmeten een eitje. Voor het gemak zal er bij iedere staalaanvraag een meetinstructie worden bijgevoegd, zodat je tijdens het meten de instructies kunt gebruiken. Wanneer je er niet uit komt, geen probleem, wij helpen graag! Je mag altijd contact opnemen met de klantenservice of per mail een foto sturen, zodat wij met je mee kunnen kijken naar een passende oplossing en hoe je het beste kunt inmeten.

Onze producten

In ons assortiment vind je rolgordijnen, duorolgordijnen, aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, Velux dakramen, verticale lamellen en raamdecoratie in een Perfect Fit-systeem. Met zo’n scala aan producten en kleuren zit er zeker iets voor jou bij!

Rolgordijnen

Deze vorm van raamdecoratie is zeer geliefd. Met een grote keuze aan kleuren hopen we dat er voor iedereen een gewenste kleur tussen zit!

 •  Geheel transparant rolgordijn,
 •  Semi-transparant rolgordijn,
 •  Verduisterend rolgordijn,
 •  Dessin & Print,
 •  Rolgordijn met badkamerstof

Grijs geheel transparant rolgordijn in interieur

Duorolgordijnen

Een zeer populair product is het duorolgordijn. Het is een modern product en geeft een mooie en strakke touch aan jouw interieur!

 • Duorolgordijn semi-transparant,
 • Duorolgordijn verduisterend.

Een open montageprofiel of toch een luxe montagekap? Alles is mogelijk!

Beige duorolgordijnen in de keuken

Jaloezieën

Een product waar steeds meer vraag naar is. Het geeft namelijk een strakke look en privacy en lichtinval is eenvoudig te regelen. Jaloezieën zijn ook geschikt voor in vochtige ruimten zoals de badkamer.

 • Aluminium jaloezieën,
 • Houten jaloezieën.

Witte jaloezieën in de badkamer

Velux dakramen

Deze rolgordijnen zijn speciaal gemaakt voor plaatsing in een Veluxraam.

 • Semi-transparant,
 • Verduisterend,
 • Dessin & Print.

Verduisterend rolgordijn in Veluxraam

Verticale lamellen

Het wordt als ouderwets gezien, maar het is juist weer helemaal van nu! Ook geschikt voor grotere raampartijen. Eventueel zijn de verticale lamellen ook los te bestellen.

 • Stoffen verticale lamellen 89mm,
 • Stoffen verticale lamellen 127mm
 • PVC/Kunstof verticale lamellen

Lamellen in woonkamer met lange houten eettafel

Perfect Fit

Een perfecte oplossing wanneer je niet wil schroeven en boren in je kunststof kozijn! Met clips bevestig je eenvoudig je rolgordijn in je (kunststof) kozijn.

 • Perfect fit semi-transparant rolgordijn,
 • Perfect fit verduisterend rolgordijn,
 • Perfect fit dessin & Print rolgordijn,
 • Perfect fit rolgordijn met badkamerstof.

Drie perfect fit systemen zonder boren en schroeven