Oktober is woonmaand bij Rolgordijnwinkel.nl!

Het begint steeds weer wat kouder te worden. De heerlijke zomeravonden worden langzamerhand ingeruild voor de knusse avonden op de bank met een lekkere kop thee. Daarnaast krijgt het interieur vaak ook een frisse wind wanneer we van seizoen veranderen. Tijd voor een woonmaand vol inspiratie om jouw interieur klaar te maken voor de herfst! 

Wat kun je verwachten tijdens deze woonmaand?

Elke week delen wij een aantal tips en een hoop inspiratie waarmee jij je interieur klaar kan maken voor het aankomende seizoen. De kleden voor op de bank mogen weer van zolder gehaald worden en de waxinelichtjes mogen ook weer op tafel gezet worden. We gaan het knus maken in huis! We vertellen je alles over de door Flexa uitgeroepen kleur voor 2018 en delen we een DIY. Daarnaast laten we je 5 inspirerende Instagramaccounts zien en geven je wat inspiratie voor woontrends voor het komende jaar.

Vergeet overigens niet om ons te volgen op Facebook en Instagram, want daar houden we je op de hoogte over alle nieuwe berichten tijdens de woonmaand. Ben jij klaar voor de woonmaand bij Rolgordijnwinkel.nl? Wij wel! Kom maar op met die inspiratie!

Oktober woonmaand Rolgordijnwinkel.nl

Oktober = Woonmaand! Bron foto: Blissfull Blog