Woonmaand: Herfst diy

De herfst gaat alweer bijna van start. Hoe leuk is het om je interieur daarop af te stemmen! We hebben een budgetproof herfst DIY (Do It Yourself) voor je gevonden die perfect aansluit op het nieuwe seizoen. Het vraagt een half uurtje van je tijd, maar daarna heb je een leuke accessoire die wat extra warmte toevoegt aan je interieur! 

Herfst DIY – Do It Yourself

Een stolp in je interieur is al enige tijd erg populair. Zo schreven wij in het voorjaar al een artikel over de stolp en hoe je deze kan verwerken in je interieur. Omdat het nog steeds erg populair is, hebben wij ook een DIY geselecteerd waarbij de stolp een hoofdrol krijgt. De lijst met benodigdheden is niet zo groot en is zeker budgetproof, dus laten we beginnen!

Wat heb je nodig?

Een rode kaars, kaneelstokjes, een lijmpistool, touw/lint, pompoenen, rode sierappels en een stolp. That’s it! Wil je echte pompoenen? Die kan je natuurlijk halen bij een tuincentrum. Wil je er langer van genieten? Kies dan voor een kunststof pompoen. Daar kan je nog jarenlang van genieten!

DIY Herfst Rolgordijnwinkel.nl

Herfst in huis. Bron: My Simply Special

Zo ga je te werk

Pak de rode kaars, het lijmpistool, de kaneelstokjes en het touw of lint. Je kan de kaneelstokjes per stuk vastplakken aan de kaars. Zodra de kaars volledig bedekt is met kaneelstokjes, kan je het voor de vorm nog vastbinden met het touw of het lint. Dit geeft een extra speels effect. Daarna pak je de stolp en de andere accessoires. Je kan overigens gebruik maken van echte pompoenen, maar ook de neppe pompoenen en sierappels lijken echt en kan je meerdere seizoenen gebruiken!

De kaars is je pronkstuk onder de stolp, dus werk vanuit de kaars. Vervolgens leg je de pompoenen en sierappels er omheen en kijk naar welke opstelling voor jou werkt. Je kan er nog kastanjes en/of dennenappels bij leggen. Het leukste is wanneer je ze van de straat af kan halen, maar ook dit kan je in woonwinkels kopen. Zet de stolp erop en je bent alweer klaar! Binnen een half uurtje heb je een hele leuke en creatieve stolp die perfect past bij de herfst.

DIY Herfst Rolgordijnwinkel.nl

Herfst in huis. Bron: My Simply Special

DIY Herfst Rolgordijnwinkel.nl

Herfst in huis. Bron: My Simply Special