Win een kinderkamer rolgordijn naar keuze!

Hoe leuk zijn onze kinderkamer rolgordijn prints?! Wij zijn er dol op. En wij weten zeker dat ook jij er dol op gaat zijn. En hoe kunnen we je beter overtuigen door een toffe winactie? Lees hier hoe jij een kinderkamer rolgordijn kan winnen!

Rolgordijn met kinderprint winnen

Omdat wij enkele weken geleden een paar leuke kinderprints hebben toegevoegd aan onze collectie, konden we niet wachten om jou de leuke prints te laten zien. Wij willen graag iemand blij maken met een rolgordijn op maat met kinderprint naar keuze. Lees vooral even door om te kijken hoe je mee kan doen en dus ook gelijk kans maakt.

Natuurlijk moet je wel wat doen om kans te maken op zo’n leuke prijs. De giveaway vindt plaats op Instagram, dus daarom delen we hieronder gelijk even de post. Dit is wat je moet doen om mee te doen:

  1. Volg @Rolgordijnwinkel.nl op Instagram;
  2. Tag je vrienden in de reacties;
  3. Laat ons weten waarom en voor wie je het kinderkamer rolgordijn op maat wil winnen!

Wanneer maken we de winnaar bekend?

De winactie is geldig tot 31 maart 2019. Omdat we de winnaar natuurlijk niet op 1 april bekend kunnen maken (het is natuurlijk geen 1 april grap), maken we de winnaar 5 april 2019 bekend. Je hebt dus nog ongeveer een week de tijd om mee te doen aan de winactie. Dus waar wacht je nog op? Doe mee en wie weet maken wij jou 5 april blij!

View this post on Instagram

🌟 GIVEAWAY 🌟 Wil jij ook zo’n tof rolgordijn voor op de kinderkamer winnen? Hoe leuk is dat?! Wij geven een rolgordijn op maat met een kinderprint naar keuze weg! 💙💕 Zo doe je mee aan onze winactie: * Volg @rolgordijnwinkel.nl op Instagram; * Tag je vrienden in de reacties; * Laat weten waarom en voor wie je dit wil winnen! Extra kans maken? Deel deze foto in je stories of plaats de foto op je profiel met de hashtag #giveawayRW en vergeet ons niet te taggen! Je kan tot 31 maart ‘19 meedoen aan de giveaway & 5 april ‘19 maken we de winnaar bekend. GOOD LUCK 🤩 #giveaway #winactie #rolgordijn #kinderkamer #kids #wonen #interieur #baby #jongenskamer #meisjeskamer #boysroom #girlsroom

A post shared by Rolgordijnwinkel.nl (@rolgordijnwinkel.nl) on