Rolgordijnwinkel doet mee met Drunense Duinenloop!

Het team van Rolgordijnwinkel.nl heeft natuurlijk ook nagedacht over goede voornemens. Wij hebben ons aan het begin van 2016 dus gelijk ingeschreven voor een hardloopevenement! De Drunense Duinenloop om precies te zijn. Met een groep van 14 sportievelingen waren wij er klaar voor. Klaar voor de 4,5km én de 10km! Kijk je mee naar de foto’s?

Rolgordijnwinkel is sportief!

Met maar liefst 14 enthousiaste deelnemers binnen ons team kwamen we bij elkaar op een zonnige zondagochtend! Net ontwaakt, maar zo vrolijk als altijd kon een groepsfoto niet ontbreken! Allemaal gehuld in mooie sportkleding, inclusief het Rolgordijnwinkel-logo, waren wij er helemaal klaar voor! Say cheese!

Drunense Duinenloop

Drunense Duinenloop Rolgordijnwinkel

Drunense Duinenloop Rolgordijnwinkel

Op naar de finish!

En daar gingen we dan! Even rekken en strekken en dan door naar de start. Na het eerste startgeluid gingen de eersten voor de 4,5km van start. Even later was het ook de beurt aan de lopers voor de 10km! Alle hardlopers werden uiteindelijk feestelijk onthaald bij de finish. Maar eerst nog een foto. Na 4,5 en 10 km blijven we nog steeds vrolijk. We zijn trots op iedereen die heeft meegedaan. Wat heeft iedereen een geweldige prestatie neergezet!

Dankzij het het heerlijke zonnetje was het voor de supporters ook niet vervelend om ze aan te moedigen! Nadat iedereen de finish had gehaald, was het tijd voor een heerlijk drankje. Al met al was het een hele leuke dag! Op naar de volgende loop?

Drunense Duinenloop Rolgordijnwinkel

Drunense Duinenloop Rolgordijnwinkel

Rolgordijnwinkel.nl op Social Media!

Wil jij op de hoogte blijven van alle evenementen waar Rolgordijnwinkel.nl aan deelneemt? Wij delen dit natuurlijk altijd op onze Facebook-Pagina en Instagramaccount! Daar houden wij je up-to-date!