Nieuw: Rolgordijn voor kinderkamer!

Raamdecoratie bestellen voor je kinderen, toch best lastig. Het mag geen licht doorlaten, want dat kan de nachtrust verstoren. En het moet er natuurlijk leuk uitzien. Daarom hebben wij een aantal leuke rolgordijnen voor kinderen met speelse prints aan onze collectie toegevoegd!

Rolgordijn voor kinderkamer jongens én meisjes!

Een kinderkamer rolgordijn met prinsessen voor de meisjes, een rolgordijn met auto’s voor de jongens en als dat niet in de smaak valt hebben we ook nog een rolgordijn met print van giraffen! Deze rolgordijnen zijn allemaal verduisterend, dus geschikt voor in de kinderkamer.

Rolgordijn voor in de kinderkamer met prinsessen

Prinsessenrolgordijn, kleurnummer 4001

Rolgordijn voor in de kinderkamer met auto's

Rolgordijn met auto’s, kleurnummer 4002

Rolgordijn voor de kinderkamer met giraffen

Rolgordijn met giraffen, kleurnummer 4003

Dit zijn onze nieuwste kinderprints. Al eerder hebben wij drie kinderprints aan onze collectie toegevoegd. Zo hebben wij al enige tijd een rolgordijn met sterren en manen, een rolgordijn met bloemetjes en een rolgordijn met boten en vliegtuigen.

Is het toch wat te druk, die prints? Dan hebben we natuurlijk ook nog verduisterende rolgordijnen zonder prints. Van roze tot blauw en van groen tot geel. Voor ieder wat wils!

Child Safety rolgordijn voor kinderkamer

Heb je al nagedacht over Child Safety? Wanneer je de montagehoogte opgeeft, zorgen wij ervoor dat de ketting minimaal op 150 cm hoogte van de vloer kom te hangen. Dit om de kans op verwurging of inwendige stikking te voorkomen. Deze optie is te vinden in het bestelproces van uw raamdecoratie.

Benieuwd? Wij bieden jou de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend 5 kleurstalen aan te vragen!