Raamdecoratie online bestellen is niet eng!

Er wordt steeds meer online gekocht. Het kost je maar een paar minuutjes en jouw gewenste product is bestelt. Toch vinden sommige mensen het wat eng om raamdecoratie online te bestellen. Het is en blijft toch een zorgvuldige taak en niet iets wat je dagelijks bestelt. Wij helpen je daar een handje bij!

Raamdecoratie online bestellen

Het is natuurlijk een product waar je een langere tijd plezier van wil hebben. Je wilt dus zeker zijn van je zaak. Het team van Rolgordijnwinkel.nl helpt jou daar graag bij! Met duidelijke aanwijzingen is het bestelproces erg gebruiksvriendelijk en makkelijk. En met een breed assortiment en een groot scala aan kleuren is er voor ieder wat wils!

Weet je nog niet helemaal naar welke kleur of welk product jij op zoek bent? Schroom niet om contact op te nemen, want de stylisten van Rolgordijnwinkel.nl helpt je graag. Ook mag je altijd een mailtje sturen met daarin een foto van de huidige situatie bij jou thuis. Dan kunnen wij samen met jou kijken naar welke vorm van raamdecoratie tot zijn recht komt in jouw interieur!

raamdecoratie online bestellen
Plissé gordijn

Gratis kleurstalen aanvragen

Een gewenst product en een mooie kleur gevonden? Wacht met bestellen! Wij bieden namelijk de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend 5 kleurstalen aan te vragen. Door de instellingen van je beeldscherm en het gebruik van (sfeer)lichten in de ruimte waar jij je bevindt, kan de kleur wat afwijken van het origineel.

Bestel je zonder kleurstalen aangevraagd te hebben, dan kan de kleur anders zijn als je had verwacht. Met de kleurstalen kan je niet alleen kijken of de kleur is waar je naar op zoek bent, maar ook welke kleur het beste in jouw interieur past! Wees niet bang, je zit nergens aan vast als je kleurstalen aanvraagt!

Het opmeten en monteren van raamdecoratie

Het opmeten van alle raamdecoraties is heel eenvoudig zelf te doen. Er staat voor elke vorm van raamdecoratie een hele duidelijke en eenvoudige meetinstructie op de website. Hiermee is het opmeten kinderspel. Voor het gemak zal er bij iedere staalaanvraag een meetinstructie worden bijgevoegd, zodat je tijdens het meten de instructies kunt gebruiken. Wanneer je er niet uitkomt, helpen wij je graag verder! Je mag altijd contact opnemen met de klantenservice of per mail een foto sturen, zodat wij met je mee kunnen kijken naar een passende oplossing en hoe je het beste kunt inmeten.