Oktober is woonmaand bij Rolgordijnwinkel.nl!

Het begint steeds weer wat kouder te worden. De heerlijke zomeravonden worden langzamerhand ingeruild voor de knusse avonden op de bank met een lekkere kop thee. Daarnaast krijgt het interieur vaak ook een frisse wind wanneer we van seizoen veranderen. Tijd voor een woonmaand vol inspiratie om uw interieur klaar te maken voor de herfst! 

Woonmaand: Dit kunt u van ons verwachten

Elke week delen wij een aantal tips en een hoop inspiratie waarmee u het interieur klaar kunt maken voor het aankomende seizoen. De kleden voor op de bank mogen weer van zolder gehaald worden en de waxinelichtjes mogen ook weer op tafel gezet worden. We gaan het knus maken in huis! We vertellen u alles over de door Flexa uitgeroepen kleur voor 2018 en delen een DIY die perfect past bij het nieuwe seizoen. Daarnaast laten we u een aantal inspirerende Instagramaccounts zien en geven wat inspiratie voor woontrends voor het komende jaar.

Vergeet overigens niet om ons te volgen op Facebook en Instagram, want daar houden we u op de hoogte over alle nieuwe berichten tijdens de woonmaand. Bent u klaar voor de woonmaand bij Rolgordijnwinkel.nl? Wij wel! Kom maar op met die inspiratie!

Oktober woonmaand Rolgordijnwinkel.nl

Oktober = Woonmaand! Bron foto: Blissfull Blog