Woonmaand: Herfst diy

De herfst gaat alweer bijna van start. Hoe leuk is het om uw interieur daarop af te stemmen?! We hebben een budgetproof herfst DIY (Do It Yourself) voor u gevonden die perfect aansluit op het nieuwe seizoen. Het vraagt een half uurtje van u tijd, maar daarna heeft u een leuke accessoire die wat extra warmte toevoegt aan uw interieur! 

Herfst DIY – Do It Yourself

Een stolp in uw interieur is al enige tijd erg populair. Zo schreven wij in het voorjaar al een artikel over de stolp en hoe u deze kan verwerken in uw interieur. Omdat het nog steeds erg populair is, hebben wij ook een DIY geselecteerd waarbij de stolp een hoofdrol krijgt. De lijst met benodigdheden is niet zo groot en is zeker budgetproof, dus laten we beginnen!

Herfstaccessoires maken

Wat heeft u nodig?

  • Een rode kaars;
  • Kaneelstokjes;
  • Een lijmpistool;
  • Touw/lint;
  • Pompoenen;
  • Rode sierappels;
  • Een stolp.

Wilt u echte pompoenen? Die kunt u natuurlijk halen bij een tuincentrum. Wilt u er langer van genieten? Kies dan voor een kunststof pompoen. Daar kunt u nog jarenlang van genieten!

DIY Herfst Rolgordijnwinkel.nl

Herfst in huis. Bron: My Simply Special

Zo gaat u te werk

Pak de rode kaars, het lijmpistool, de kaneelstokjes en het touw of lint. Je kan de kaneelstokjes per stuk vastplakken aan de kaars. Zodra de kaars volledig bedekt is met kaneelstokjes, kan je het voor de vorm nog vastbinden met het touw of het lint. Dit geeft een extra speels effect. Daarna pak je de stolp en de andere accessoires. Je kan overigens gebruik maken van echte pompoenen, maar ook de neppe pompoenen en sierappels lijken echt en kan je meerdere seizoenen gebruiken!

De kaars is het pronkstuk onder de stolp. Vervolgens legt u de pompoenen en sierappels er omheen en kijk naar welke opstelling voor u werkt. U kunt er kastanjes en/of dennenappels bij leggen. Het leukste is wanneer u ze van de straat af kan halen. Zet de stolp erop en u bent klaar! Binnen een half uurtje heeft u een hele leuke en creatieve stolp die perfect past bij de herfst.

DIY Herfst Rolgordijnwinkel.nl

Herfst in huis. Bron: My Simply Special

DIY Herfst Rolgordijnwinkel.nl

Herfst in huis. Bron: My Simply Special