Gluren bij de buren? Niet met een roljaloezie

Nieuwsgierige aagjes zijn er genoeg. Even ‘gluren bij de buren’ en kijken hoe het er bij hen binnen uitziet. Niets mis mee toch? Wij snappen natuurlijk dat u het niet altijd prettig vindt als anderen bij u naar binnen kijken. Vooral wanneer u bijkomt van een gezellige zaterdagavond of gewoon omdat u niet zo’n fan bent van pottenkijkers. Raamdecoratie kan u daar een handje bij helpen.

Alle vormen van raamdecoratie (m.u.v. transparante stoffen) zijn geschikt om het gluren bij de buren tegen te houden. De roljaloezie wordt hier extra uitgelicht. 

Kies voor een roljaloezie!

Roljaloezie, duorolgordijn, prestige.. Allemaal verschillende namen voor precies hetzelfde product. Kunt u het nog bijhouden? Zoals u misschien al weet, bestaat een roljaloezie uit twee lagen stof. De stof bestaat uit afwisselend open en gesloten banen. Hiermee kunt u eenvoudig de lichtinval en daarmee ook de privacy bepalen. Het enige wat u hoeft te doen, is de stof verhangen waarbij de open banen tegenover de gesloten banen komen te staan. Dit betekent dat het duorolgordijn volledig gesloten is.

Gluren duorolgordijn Rolgordijnwinkel.nl

Open en gesloten duorolgordijnen. Bron: Pinterest

Liever niet volledig afgesloten zitten? Speel dan wat met de verschillende banen. Door de open banen tegenover elkaar te zetten, kunt u goed naar buiten kijken en kan men ook naar binnen kijken. Zet u de open banen tegenover de gesloten banen? Dan is het duorolgordijn dicht. Maar u kunt er ook tussenin zitten, zodat de open en gesloten banen elkaar iets verlappen, maar u niet volledig afgesloten zit. Het resultaat? Een mooie en gefilterde lichtinval en minder kans op mensen die graag ‘gluren bij de buren’.

Gratis kleurstalen

Wij raden u altijd om kleurstalen aan te vragen. Door de kleurinstellingen van uw beeldscherm kan de kleur in de webshop mogelijk afwijken van het origineel. Met de kleurstalen kunt u zelf bepalen welke kleur het beste uitkomt binnen uw interieur. En mocht u er zelf niet uitkomen? Dan kunt u ons altijd om advies vragen. Vertel ons waar u naar zoekt, dan maken wij een gepersonaliseerde stalenset. Deze heeft u binnen 1 à 2 werkdagen al in huis! Als u uw gewenste kleurstalen voor 16:00u aanvraagt, dan zorgen wij dat ze de volgende werkdag al in huis zijn!

Gluren duorolgordijn Rolgordijnwinkel.nl

Duorolgordijnen in het interieur. Bron: Pinterest