Kleur van 2018: Heart Wood!

Ook dit jaar heeft Flexa weer een kleur uitgeroepen tot ‘Kleur van het jaar’. December staat alweer bijna voor de deur, dus daarom kijken ook wij alvast uit naar het nieuwe jaar. Wij introduceren u graag aan de nieuwe kleur van 2018: Heart Wood!

Heart Wood toepassen

De nieuwe kleur die uitgeroepen is door Flexa is een stijlvolle, oudroze kleur. Flexa heeft deze kleur gekozen om u weer in contact te brengen met de serene en kalmerende kleuren uit de natuur. Uw interieur moet rust uitstralen, want pas dan komt ook u tot rust.

Heart Wood is de perfecte kleur als basis voor het interieur. Met deze kleur is eindeloos te combineren. Met lichte kleuren en houttinten creëert u een Scandinavisch interieur. Voor een industrieel interieur kunt u aan de slag gaan met donkerdere tinten als paars en grijs, maar ook bruin staat goed bij Heart Wood.

Kleur 2018: Heart Wood

Geschikt voor elke ruimte

Deze kleur brengt balans en rust in elk interieur. Dit is niet alleen een prettige kleur om mee te werken in de woonkamer. Ook in de slaapkamer en keuken komt deze kleur goed tot haar recht. De kleur past goed binnen de groep ‘pasteltinten’. Deze kleuren staan bekend om de rust die zij uitstralen. Na een lange dag werken is dit dan ook een fijne omgeving om thuis te komen.

Omdat deze kleur zo makkelijk te combineren is met andere kleuren, is het uitzoeken van raamdecoratie op maat ook geen probleem. Houten jaloezieën op maat zijn een goede optie, omdat ook deze vorm van raamdecoratie in een ruimte rust uitstraalt. Voor de slaapkamer raden we u aan om voor een verduisterend rolgordijn op maat te kiezen. Gebroken wit of grijs zijn goede kleuren om te combineren met Heart Wood.

Vergeet u niet om gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen? Vraag ze voor 16:00u aan, dan heeft u ze morgen al in huis!

Kleur 2018: Heart Wood