Nieuwe stoffen voor rolgordijn badkamer

In een badkamer of andere vochtige ruimte kan er schimmelvorming ontstaan in een rolgordijnstof. We raden u hierom aan om geen standaard rolgordijnstof te kiezen voor uw raambekleding in de badkamer. Kies in dit geval voor een badkamerstof. Ons assortiment rolgordijn badkamer is uitgebreid en bevat veel nieuwe kleuren. Wij vertellen u er graag meer over!

Rolgordijn badkamer op maat

Onze collectie aan vochtbestendige stoffen bestaat uit twee delen:

  1. Stoffen van PVC doek;
  2. Vochtbestendige doeken gemaakt van polyester.

De PVC doeken staan bekend om hun vochtbestendige werking en zijn eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek. Schimmelvorming is niet mogelijk en daarom perfect voor plaatsing in vochtige ruimtes. Deze stoffen zijn beschikbaar in de kleuren wit, off-white, creme, grijs, zwart en enkele prints.

De vochtbestendige doeken van polyester zijn, zoals de naam al zegt, ook geschikt voor in vochtige ruimtes. Ook hier is schimmelvorming niet mogelijk. De stoffen die zijn toegevoegd aan de rolgordijn badkamer collectie zijn kleurrijk, waardoor er meer keuze is om het rolgordijn aan te passen aan het interieur van uw badkamer.

Inspiratie badkamer rolgordijn

Een rolgordijn op maat met opvallende kleur is niet iets waar u gelijk aan denkt wanneer u op zoek bent naar raambekleding voor de badkamer. Toch willen we u laten zien dat het toepassen van kleur fijne sferen kan opleveren.

Maakt u veel gebruik van kleuren als wit en grijs? Kies voor een uitdagende kleur, zoals de kleur Fresh Apple (RE0056). Om een mooie balans te creëren, kunt u vervolgens accessoires toepassen. Zo creëert u eenvoudig een spa-gevoel in uw badkamer.

rolgordijn badkamer rolgordijnwinkel.nl

Vergelijkbare kleur: Fresh Apple – RE0056.

Wat momenteel erg populair is, is het creëren van een ‘Hammam’-look. Hierbij wordt gebruik gemaakt van (donker) hout, wit, grijs en turquoise. Een mooie donkere vloer van PVC of mooie tegels zijn eenvoudig te combineren met witte meubels. Een turquoise rolgordijn op maat zorgt voor voldoende privacy en is zonwerend. Vervolgens kunt u los met accessoires. Klassieke vershoudpotjes, mooi gestapelde handdoeken en fijne producten in de badkamer zorgen voor het puntje op de ‘i’.

badkamer rolgordijn

Vergelijkbare kleur: Teal (RE0071).

Gratis stalen aanvragen

Twijfelt u over een kleur of wilt u thuis bepalen welke kleur het beste past bij uw badkamer? Wij bieden u de mogelijkheid om gratis en geheel vrijblijvend vijf stalen aan te vragen. Zo kunt u thuis kijken welke kleur het beste past bij uw wensen. Advies nodig? Onze stylisten helpen u natuurlijk graag verder!

Voor 16:00u besteld = volgende werkdag al geleverd, mits de postbode ons een handje helpt!