Nieuwe kinderkamer rolgordijnen

Elk seizoen breiden wij ons assortiment uit. Rolgordijnen, aluminium en houten jaloezieën, duo rolgordijnen.. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, trendy stoffen voor verschillende interieurstijlen. Wij hebben drie toffe prints voor kinderkamer rolgordijnen geselecteerd en toegevoegd aan onze collectie. Benieuwd? Lees dan snel door!

Rolgordijn met speelse prints

Momenteel hebben wij 15 toffe kinderprints in onze collectie opgenomen. De rolgordijnstoffen hebben allemaal verschillende thema’s, zoals stipjes, dieren of sterren. Onze collectie wordt uitgebreid met de drie leuke, verduisterende stoffen die je hieronder ziet.

Kinderkamer rolgordijnen prints

De eerste twee rolgordijnen hebben een superleuke dierenprint. Het eerste rolgordijn heeft een leuke print met dieren uit het bos, zoals herten en konijnen. De pastelkleuren zorgen ervoor dat de drukke print niet té aanwezig is. Dit is niet alleen leuk voor in een witte, gender neutrale, kinderkamer, maar ook voor als je wat kleur in de kinderkamer gebruikt. Met de verschillende kleuren in de print kan je namelijk perfect mixen en matchen!

De tweede print is wat stoerder en daarom zeker een aanrader voor in de kamer van stoere jongens. Op de print kan je verschillende dino’s spotten in trendy kleuren zoals groen, grijs en blauw. Deze kleuren zijn vrij rustig, waardoor je het rolgordijn goed kunt combineren.

Glow in the dark rolgordijn

Het derde rolgordijn op maat ziet er misschien standaard uit. Toch heeft deze stof iets extra’s. Zodra het donker wordt, zullen de sterren in de stof langzaam licht geven! De stof is dus glow in the dark! Het effect is heel natuurlijk en niet té aanwezig, zodat je zoon of dochter toch een optimale nachtrust kan behalen. Dat is uiteraard het belangrijkste!

De stoffen staan inmiddels online. Het is dus ook mogelijk om gratis kleurstalen van deze drie leuke stoffen aan te vragen! Op de hoogte blijven van de nieuwste stoffen? Vol ons dan op Facebook en Instagram, want daar laten we als eerste horen welke stoffen we weer gaan toevoegen!

Kinderkamer rolgordijn sterren