Moederdag | Ontbijt op bed

Koningsdag is voorbij, op naar de volgende feestdag. Moederdag staat alweer voor de deur. Tijd om de moeders te verwennen met een lekker ontbijtje op bed, want dat hebben ze wel verdient! 

Wakker worden met een ontbijtje op Moederdag!

Croissants, vers geperste sinaasappelsap, een kopje thee en een heerlijk gekookt eitje. Een leuk bloemetje erbij en een kaart met een lieve boodschap. Dan zijn we al een heel eind, toch? Jammer genoeg wordt het niet gewaardeerd als je om half 8 al op de slaapkamerdeur klopt, want op moederdag willen de mama’s ook een keertje uitslapen. Rustig wakker worden is wel zo prettig.

ontbijt op bed moederdag

Omdat duorolgordijnen op maat ook in verduisterende variant geleverd kunnen worden, is dit perfect geschikt voor plaatsing in de slaapkamer. Door de twee lagen stof die achter elkaar hangen, kan je het duorolgordijn verstellen naar ‘open’ of ‘gesloten’. Een perfecte uitkomst, omdat je hierbij niet heel het gordijn omhoog hoeft te halen, zoals dat wel het geval is bij een rolgordijn op maat. Hierbij behoud je de privacy in de slaapkamer. Wel zo prettig als mama ’s ochtends wordt wakker gemaakt voor een ontbijtje. Wordt ze gelijk ontwaakt met de binnenkomende zonnestralen die tussen de banen door naar binnen schijnen!

Moederdag