Merry Christmas!

Het is de mooiste tijd van het jaar: Kerst! Een tijd om door te brengen met familie, vrienden, kennissen, buren. Kortom, de tijd om door te brengen met je dierbaren. Geniet ervan, want voor je het weet is het alweer voorbij en kunnen we alweer aftellen naar het nieuwe jaar. Geniet van deze mooie, knusse en liefdevolle dagen. Daarom wensen wij jou fijne feestdagen. Merry Christmas

Namens het gehele team: Merry Christmas!

Wij hopen dat je geniet tijdens ‘The most wonderful time of the year‘. Maak je ook niet druk om de overbodige kerstkilo’s, want je hebt een heel jaar om ze er weer af te sporten. Misschien een goed voornemen voor het nieuwe jaar? Terwijl jullie genieten van een heerlijk kerstontbijt, -lunch, -brunch of -diner maken wij er ook een gezellige tijd van.

Daarom duurt het iets langer voordat jij je aangevraagde kleurstalen binnen hebt. Ook de levertijd betreft bestellingen wijkt af. Onze leverancier is gesloten in de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw. Dit betekent dat je nog wel een bestelling kan plaatsen, maar de levertijd duurt iets langer als gemiddeld. Je kan ons natuurlijk altijd een mail sturen, dan proberen wij binnen een aantal dagen te reageren. Wij hopen dat dat geen probleem is. Vanaf 2 januari staan we weer klaar om te helpen met al je vragen over bestellingen en kleurstalen. Voor nu: Merry Christmas!

Merry Christmas Rolgordijnwinkel.nl