Losse lamellen online bestellen

Lamellen zijn weer terug van weggeweest. De lamellen op maat zijn niet alleen mooi voor op kantoor, maar ook voor in huis. Maar wat als u uitgekeken raakt op de kleur? Of dat de lamellen door een verbouwing of het aanpassen van het kleurenpalet in huis niet meer zorgen voor de juiste balans? Wij bieden u de mogelijkheid om losse lamellen te bestellen. Hoe? Dat leggen we u graag uit.

Losse lamellen bestellen? Tuurlijk!

Heeft u al eerder lamellen inclusief rails bij Rolgordijnwinkel.nl bestelt? Dan passen de losse lamellen perfect op het systeem van de rails. Mocht u de lamellen en rails niet via Rolgordijnwinkel.nl bestelt hebben? Dan raden we u aan om een foto van de rails (en railsrunner) te mailen naar info@rolgordijnwinkel.nl. Zo kunnen wij kijken of onze losse lamellen passen op uw huidige rails.

Rolgordijnwinkel.nl biedt zowel stoffen lamellen als PVC lamellen op maat aan. Van beide soorten is het aanschaffen van losse lamellen mogelijk.

Losse lamellen online bestellen

Kleur van je losse lamellen kiezen dankzij gratis kleurstalen

Tijd om een nieuwe kleur uit te zoeken! Wij raden altijd aan om gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Zo kunt u thuis kijken en bepalen welke kleurtint het beste past binnen het interieur.

Weet u niet precies naar welke kleur u op zoek bent of wenst u graag advies te ontvangen? Vul het invulveld in bij het aanvragen van kleurstalen of neem contact met ons op. Wij helpen u graag bij de zoektocht naar de juiste kleur. Doordat de collectie groter is dan op de website, kunnen wij een stalenset maken n.a.v. uw wensen!

De maten doorgeven en bestellen? Graag per mail!

Heeft u een gewenste stof geselecteerd? Dan is het tijd om de maten op te meten. Dit kunt u eenvoudig doen door de maten van de huidige lamellen op te meten.

Weet u zeker dat de losse lamellen van Rolgordijnwinkel.nl passen op uw huidige rails, heeft u een gewenste kleur geselecteerd én heeft u de maten genoteerd? Dan kunt u deze informatie mailen naar info@rolgordijnwinkel.nl. Wij maken vervolgens een prijsopgave.

Omdat de optie om lamellen te bestellen online nog niet mogelijk is, is deze optie alleen mogelijk per mail.