Kleur van 2018: Heart Wood!

Ook dit jaar heeft Flexa weer een kleur uitgeroepen tot ‘Kleur van het jaar’. December staat alweer bijna voor de deur, dus daarom kijken ook wij alvast uit naar het nieuwe jaar. Wij introduceren je graag aan de nieuwe kleur van 2018: Heart Wood!

Heart Wood toepassen

De nieuwe kleur die uitgeroepen is door Flexa is een oudroze kleur. Flexa heeft juist deze kleur gekozen om jou weer in contact te brengen met de serene en kalmerende kleuren uit de natuur. Je interieur moet rust uitstralen, want pas dan kom ook jij tot rust.

Heart Wood is de perfecte kleur als basis voor je interieur. Met deze kleur is eindeloos te variëren. Met lichte kleuren en houttinten creëer je een Scandinavisch interieur. Voor een industrieel interieur kan je aan de slag gaan met donkerdere tinten als paars en grijs, maar ook bruin staat goed bij Heart Wood.

Kleur 2018: Heart Wood

Geschikt voor elke ruimte

Deze kleur brengt balans en rust in elk interieur. Dit is niet alleen een prettige kleur om mee te werken in de woonkamer. Ook in de slaapkamer en keuken komt deze kleur goed tot haar recht. De kleur past goed binnen de groep ‘pasteltinten’. Deze kleuren staan bekend om de rust die zij uitstralen. Na een lange dag werken is dit een fijne omgeving om thuis te komen.

Omdat deze kleur zo makkelijk te combineren is met andere kleuren, is het uitzoeken van raamdecoratie op maat ook geen probleem. Houten jaloezieën op maat zijn een goede optie, omdat ook deze vorm van raamdecoratie in een ruimte rust uitstraalt. Voor de slaapkamer raden we je aan om voor een verduisterend rolgordijn op maat te kiezen. Gebroken wit of grijs zijn goede kleuren om te combineren met Heart Wood. Vergeet je niet om gratis en vrijblijvend kleurstalen aan te vragen? Vraag ze voor 16:00u aan, dan heb je ze morgen al in huis!

Kleur 2018: Heart Wood