Je kerst interieur is binnen handbereik!

Sinterklaas is nog maar net vertrokken uit ons kikkerlandje, tijd om het interieur klaar te maken voor de kerst van 2015! De kerst is de tijd om samen met je familie en/of vrienden door te brengen. Met het gezin gezellig de kerstboom optuigen en versieren, een kerstbrunch of kerstdiner en een cadeautje is natuurlijk ook altijd leuk!

Kerst interieur creëren

Het is toch een van de leukste bezigheden, het optuigen en versieren van de kerstboom met kerstliedjes op de achtergrond. Versieren de kerstboom met gekleurde kerstballen, een hoop lichtjes, lekker eetbare kransjes en natuurlijk als finishing touch de piek! Uiteraard mogen we de handgemaakte knutselwerkjes van de kinderen niet vergeten, want deze verdienen zeker een mooi plekje in de boom.

Kerstboom met witte en gouden accessoires

Kerstboom met witte details Kerstmenu

Kerstboom met roze accessoires

Kerstboom met roze details Pinterest

Kerstboom met mooie pasteltinten

Kerstboom met pasteltinten Lifestyle News

Een unieke kerstboom

Natuurlijk hebben we ook aan diegene gedacht die allergisch zijn voor de kerstboom of eens iets heel anders willen als een standaard kerstboom. We hebben voor jou een paar leuke oplossingen en het is ook nog eens erg creatief en origineel! Wat dacht je van een kerstboom van steigerhout in 3d of juist met planken voor leuke decoratie. En wanneer je niet veel ruimte hebt voor een kerstboom, gebruik dan creatief de muren. Je kunt bijvoorbeeld een kerstboom op een krijtbord te tekenen of een fotowand te maken in de vorm van een kerstboom met lichtjes. Washitape is ook helemaal hot. Maak gewoon een kerstboom met washitape op de muur of op je rolgordijn.

Unieke kerstboom met foto's

Kerstboom gemaakt van leuke foto’s met verlichting. Rubriek

Kerstboom met figuren op een krijtbord

Kerstboom getekend met kerstboompjes op een krijtbord Tuin en Balkon

Kerstboom van hout met cadeautjes

3D kerstboom van hout Pinterest

washitape kerstboom

Kerstboom gemaakt van washi-tape op de muur. Mum Of The World

Kerstbrunch of kerstdiner?

Kerst draait om de geboorte van Jezus Christus, en dat doen we ook het liefst samen. Onder het genot van een heerlijke kerststol of misschien wel een 3-gangen maaltijd! Het is natuurlijk lekker om buitens huis te genieten van een heerlijke maaltijd, maar is het niet leuk om een mooie, zelfgemaakte maaltijd op tafel te zetten?

Ook de tafel krijgt een mooie make-over. Een mooi tafelkleed, je mooiste servies uit de kast gehaald en afmaken met mooie glazen, bestek en leuke servetten. Op zich al een plaatje om te zien. Met je dierbaren rondom de tafel is jouw kerstbrunch of -diner helemaal compleet!

Kerstdiner tafel aangekleed

Kerstdiner aan een mooie tafel Anouk Dekker

Kerstdiner tafel aangekleed

Mooi aangeklede tafel voor het kerstdiner The Style Box

Dan is er nog de vraag, wat koken we voor het kerstdiner? Het blijft een lastige vraag en we denken al snel aan gourmetten. Het team van Rolgordijnwinkel.nl heeft haar ultieme 3-gangen kerstdiner samengesteld:

  • Voorgerecht: Een garnalencocktail.
  • Hoofdgerecht: Rosbief met groenten uit de oven.
  • Nagerecht: Pavlova met fruit.

En natuurlijk hoort daar een lekker drankje bij. Wat dachten jullie van een heerlijke cava?

Het perfecte kerstcadeau

De zoektocht naar het perfecte kerstcadeautje kan best lastig zijn. Sommigen kiezen voor het maken van een verlanglijst, sommigen willen dat het een verrassing blijft. Wat moet je dan halen? Kies voor iets unieks! Een fotoboek met jullie mooiste herinneringen of samen een dagje weg? Natuurlijk is parfum ook altijd goed! En wil je dat zo uniek mogelijk inpakken? Wij hebben een aantal tips voor het inpakken van je kerstcadeaus voor je klaarstaan.