De nieuwe jaloezieën van Marly v/d Velden!

Wij mogen steeds vaker mensen blij maken met mooie raamdecoratie op maat om zo hun interieur echt af te maken. Duo rolgordijnen, jaloezieën, Duette gordijnen.. Er is zoveel keuze! Marly van der Velden, bekend actrice van tv-serie Goede Tijden Slechte Tijden, is zo iemand die wij blij hebben gemaakt met nieuwe raamdecoratie. Benieuwd naar het eindresultaat en wil je profiteren van haar kortingscode? Scroll dan verder!

Zwarte jaloezieën op maat

Marly zit as we speak midden in een verbouwing. Hét moment om nieuwe raamdecoratie aan te schaffen. Wij hebben contact opgenomen met Marly om haar zo goed mogelijk te kunnen adviseren. Wat paste het beste binnen het interieur dat zij en haar gezinnetje voor ogen hadden?

De keuze was al snel gemaakt: het werden stoere aluminium jaloezieën op maat. Maar dan ben je er nog niet. Marly vroeg gratis kleurstalen aan om te kijken welke kleur het beste binnen het interieur zou passen. Omdat ze graag aluminium jaloezieën 50mm wilde, was er naast een ruime kleurencollectie voor de jaloezieën ook nog genoeg keuze uit verschillende kleuren ladderband.

Vraag gratis kleurstalen aan

Opmeten van jaloezieën

Het opmeten van je nieuwe raamdecoratie is helemaal niet moeilijk. Met de meetinstructie die je bij je stalen bijgeleverd krijgt, is het opmeten van de juiste maten kinderspel. Let wel goed op: wil je je nieuwe jaloezieën in de dag of op de dag plaatsen? Een belangrijk verschil om op te letten bij het opmeten.

Weet je niet zo goed hoe je in jouw situatie de maten op moet meten? Stuur jouw foto door naar info@rolgordijnwinkel.nl of stuur ons een Whats-appje (06 15 33 31 29), dan kijken wij met je mee en kunnen we je zo goed mogelijk adviseren. Wel zo makkelijk!

Het eindresultaat bij Marly thuis!

Eerlijk is eerlijk, het eindresultaat mag er wezen! Marly en haar vriend hebben gekozen voor stoere 50mm aluminium jaloezieën in een zwarte kleur en zwart ladderband. Het biedt echt een contrast in de ruimte, gaaf!

Dezelfde raamdecoratie als Marly bestellen? Zij heeft gekozen voor de aluminium jaloezie in kleurnummer 11858 met ladderband 6736. En met de code ‘Marly’ krijg je bovenop de huidige 25% actiekorting nog eens 10% extra korting! Zo wordt het shoppen van nieuwe raamdecoratie nog leuker. De korting is geldig tot 31 maart 2019 en is toepasbaar op de gehele collectie aluminium jaloezieën en rolgordijnen.