Interieur inspiratie | A touch of color

Wat inspiratie voor het interieur op zijn tijd is altijd welkom. Vooral nu de vakantie steeds dichterbij komt. Hét perfecte moment om je interieur aan te pakken. Ben jij uitgekeken op je interieur? Of gewoon toe aan wat kleine veranderingen om weer nieuw leven in te blazen. Dat is volledig aan jou. Om je een steuntje in de rug te geven, hebben wij een aantal leuke inspiratiefoto’s bij elkaar gezet. Dit keer: A touch of color!

Interieur inspiratie: Kleur toevoegen

We moeten af van dat eeuwige, altijd veilige wit. Kleur toevoegen is iets wat velen (nog) niet aandurven. Toch maakt kleur het interieur een stuk leuker en natuurlijk ook persoonlijker. Wij laten je zien hoe leuk kleur in het interieur kan zijn! Niet alleen op de muren, maar ook meubels en kleinere items!

Verftrends

Anno 2016 durven veel mensen eindelijk de stap te nemen om een kleurtje op de muur aan te brengen. Maar dan niet de hele muur. Lambrisering is een opkomende trend die perfect is voor diegene die kleur willen toevoegen, maar niet teveel. Bij lambrisering verf je een groot vlak van de muur in de gewenste kleur. Zorg wel dat wit je basis blijft, omdat dit rust uitstraalt. En wit past natuurlijk bij elke gewenste kleur op de muur!

Interieur inspiratie

Lambrisering! Bron: Lifestyle Things

Een andere verftrend die we steeds vaker voorbij zien komen, is het aanbrengen van verfvlakken. Rondjes, vierkanten of misschien wel strepen? Alles kan! Kies ook hier weer voor een rustige kleur en laat deze vaker terugkomen in het interieur. Zo vorm je een mooi en rustig geheel.

Kleurvlak interieur inspiratie

Een andere verftrend; kleurvlakken! Bron: Villa d’Esta

Gekleurde meubels?!

Het is gewaagd, maar kan in de meeste gevallen een echte toevoeging zijn aan jouw interieur. Een gekleurde bank is leuk om te zien, maar niet voor thuis. Maar wat kleinere meubels, zoals een kleed of stoelen kunnen een echte toevoeging zijn!

Kleur interieur inspiratie

Geel in het interieur. Bron: Cocon De Decoration

Kleurrijke ramen

Zonder raamdecoratie is je interieur niet af. Het is hét puntje op de ‘i’! In de collectie met rolgordijnen op maat van Rolgordijnwinkel.nl vind je veel leuke kleuren. Liever geen rolgordijnen? Wat dacht je dan van aluminium jaloezieën op maat in een leuk kleurtje? Om te kijken of kleur op je ramen iets is voor jou? Vraag dan gratis en geheel vrijblijvend vijf kleurstalen aan. Dan heb je ze binnen 1 à 2 werkdagen al in huis!

Raamdecoratie op maat

Kleur op de ramen. Bron: Verfkleurblogger