Een herfst interieur creëren doe je zo!

De herfst is weer begonnen! Het wordt kouder buiten, maar knusser binnen. We maken ons huis graag klaar voor de herfst met gepaste accessoires. Maar dit is nog niet alles! Wat dacht je van gepaste raamdecoratie? Alles om een herfst interieur te creëren!

Herfst interieur: knus in huis

Het wordt wat kouder. Buiten, maar ook in huis. Maak het daarom gezellig en knus in huis met accessoires die passen bij de herfst! We zien veel gebruik van hout, maar ook gebreide of geweven items zijn weer hip. Deze items zijn in vele woonwinkels te vinden, maar is het niet gaaf wanneer je het zelf gemaakt hebt? Zelfgemaakte accessoires zien we namelijk steeds vaker.

herfst interieur creëren

Grauw en grijs binnen? Creëer een mooie lichtinval in huis!

Het wordt weer wat later licht en steeds eerder donker. Natuurlijk licht is in deze periode cruciaal! En om er zo lang mogelijk van te genieten, is een jaloezie een perfecte vorm van raamdecoratie. Je kan namelijk eenvoudig de lichtinval en privacy bepalen.

Overdag komt er genoeg licht door de jaloezieën. ’s Avonds hangt de zon lager en kan reflecteren op uw beeldscherm. Geen probleem, want door de jaloezieën te sluiten heeft u hier geen last meer van. Verlicht de ruimte dan met sfeerverlichting of met kaarsen. Kies je voor klassieke aluminium jaloezieën of trendy houten jaloezieën?

jaloezieen op maat herfst interieur

Kleurgebruik

Herfst buiten betekent sfeervol binnen! Een warme, knusse sfeer creëren kan makkelijk met gebruik van de juiste kleuren in o.a. accessoires. Kleuren die een warme sfeer creëren zijn o.a. geel, bruin, rood en taupe. Kies voor subtiele accessoires, zoals een kussenhoes of kaarsen, in deze kleuren. Groter uitpakken kan natuurlijk altijd. Wat we veel zien in het interieur zijn kleuren op de muur of gekleurde vloerkleden! Een kleine investering kan al een grote invloed hebben.

Deel jouw ‘klaar voor de herfst’ interieur!

Wij zijn natuurlijk benieuwd hoe jullie je interieur klaarmaken voor de herfst. Heb jij een mooie foto van je woonkamer, keuken of zelfs slaapkamer die zeker klaar is voor de herfst? Deel jouw foto op Instagram (@Rolgordijnwinkel.nl) of Facebook (@Rolgordijnwinkel.nl)! Het team van Rolgordijnwinkel.nl ziet jouw foto graag terug!