Genieten van frisse lucht met Perfect fit Duette®

Genieten van de frisse buitenlucht zonder daarvoor uw privacy op te hoeven geven? Het lijkt zo lastig, vooral in de zomermaanden. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing: een Perfect fit Duette®! Meer weten over deze vorm van raamdecoratie op maat? Lees snel verder.

Een Perfect Fit systeem, wat houdt dat in?

Mocht u nog niet bekend zijn met het Perfect Fit systeem, dan leggen we dit graag aan u uit. Een Perfect Fit systeem bestaat uit een profiel welke u vast kunt klikken op het kozijn. Dit doet u d.m.v. clips welke tussen het raam en rubber geschoven worden. Vervolgens kunt u het profiel eenvoudig vastklikken op deze clips. Bij een kunststof of aluminium kozijn hoeft u dus niet te boren!

Heeft u een houten kozijn? Dan dient u wel 4 kleine boorgaten te boren.

Een Perfect Fit systeem is dus goed geschikt voor standaard ramen. Ook is het een passende oplossing voor een kiepkantelraam. Dankzij het profiel blijft de stof mooi op zijn plek zitten wanneer u het raam opent of kantelt.

Perfect fit Duette®

Optimale privacy dankzij een Perfect fit Duette®

Een semi-transparant Duette® gordijn is een vorm van raamdecoratie op maat waarmee u gegarandeerd bent van privacy zonder volledig afgesloten te zijn van buiten. Door de Top-down bediening kunt u het gordijn op elke gewenste hoogte hangen, zoals te zien is op de bovenstaande foto.

Maar wat als u uw raam wilt openen? Dankzij een Perfect fit Duette® bent u verzekerd van de gewenste privacy, omdat de stof op zijn plek blijft dankzij het profiel. Zo kunt u genieten van de frisse buitenlucht zonder daar uw privacy voor op te hoeven geven.

Gratis stalen aanvragen

Benieuwd of een Duette® gordijn ook past binnen uw interieur? Wij raden u aan om gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Zo kunt u thuis bepalen welke kleur het beste in uw interieur past.

Bestelt u vandaag voor 16:00u gratis stalen? Dan zorgen wij er samen met de postbezorger voor dat u deze de volgende werkdag al in huis hebt.