Een fotowand creëren doe je zo!

Tegenwoordig doen we alles online. Liken, sharen, foto’s en video’s delen. Maar hoe leuk is het om bepaalde herinneringen ook offline te koesteren? Een fotowand is daar de perfecte oplossing voor. Hiermee kan je op een trendy manier elke dag je mooiste herinneringen bekijken.

Een creatieve fotowand

Deze fotowand is letterlijk en figuurlijk foto-waardig. Je bent volledig vrij in de manier waarop jij je foto’s opstelt, waardoor je een creatief en trendy plaatje creëert. Het mooist is het wanneer deze foto’s onderling met elkaar ‘matchen’, zodat je een mooie balans creëert.

Tip: Tijdens het maken van je ‘opstelling’ kan je werken met bakpapier, folie of inpakpapier. Knip deze uit in de groottes van je fotolijsten en plak deze op de muur. Met washitape krijg je geen vlekken op je muur én kan je het er eenvoudig afhalen en weer opnieuw op een andere plek opplakken. Doe dit voor al je lijstjes totdat je tevreden bent over het resultaat. Daarna kan je aan de slag gaan met boren. Niets is erger dan onnodig gaten in je muur boren, toch?

Creatieve fotowand maken

Gaaf met gaas

Wil je een bepaalde ruimte opleuken met foto’s, posters en quotes, maar wil je liever niet boren? Dan is het leuk om te werken met gaas. Dit kan je kopen bij verschillende bouwmarkten en op maat knippen met een ijzerschaar. Je kan je ‘gaas’ op allerlei verschillende plekken zitten, zoals op je bureau of kaptafel. En ben je bepaalde foto’s zat? Dan kan je ze eenvoudig vervangen door andere foto’s!

fotowand rek gaas

Plankenkoorts

Wil je niet vast zitten aan bepaalde foto’s of fotolijsten, net zoals bij de vorige optie? Dan is deze variant ook iets voor jou! Doordat alleen de houten planken vastzitten, kan je de opstelling van verschillende lijstjes altijd aanpassen naar jouw wens. En heb je nieuwe foto’s, lijstjes, beeldjes of boeken? Dan kan je altijd switchen, mixen en matchen!

Fotowand planken