Flexa kleurtrend 2020: Tranquil Dawn

Elk jaar roept Flexa een kleurtrend van het jaar uit. Het is een kleur die perfect aansluit op de wereld waar we in leven en aansluit op de wensen van de woonfanaten. Onlangs heeft Flexa de kleurtrend van 2020 uitgeroepen en die willen we graag met je delen! Dus, ben je klaar voor een hoop insipratie?

Tranquil Dawn, dé kleur van nu

Tranquil Dawn is een mix van grijs en groen en sluit volledig aan op de wens naar meer rust in huis. Deze kleur straalt namelijk direct meer rust uit. Op de foto hieronder is dat ook direct te zien. Met de kleur Tranquil Dawn van Flexa voeg je kleur toe aan je interieur zonder direct overweldigd te raken van een nieuwe kleurexplosie. Perfect ook voor de mensen die langzaam willen experimenteren met kleur in hun interieur!

Tranquil Dawn

Tranquil Dawn combineren in je woning

Op het eerste gezicht lijkt dit een aparte kleur. Het is een kleur met karakter en lijkt daarom misschien wat lastiger te combineren. Maar zoals je op bovenstaande foto kan zien, mixt deze kleur eigenlijk heel goed met andere basiskleuren. Lichtgrijs, maar ook beige en groen staan erg mooi bij deze nieuwe trendkleur van 2020.

Liever wat meer met donkere kleuren werken? Ook daar is deze kleur perfect voor! Kijk maar eens naar de volgende foto. In deze slaapkamer is de kleur Tranquil Dawn wat stoerder gemaakt door met een industriële, donkere grijstint te werken. Ben je fan van een industriële look of ga je toch liever voor Scandinavisch wonen? Deze kleur is een aanwinst voor elk interieur!

Tranquil Dawn kleurtrend

De perfecte raamdecoratie voor deze woontrend

Het vinden van raamdecoratie is best lastig en vooral met een uitgesproken kleur als Tranquil Dawn. Kijk daarom eerst naar hoe je deze kleur wil combineren. Ga je voor een interieur met veel lichte kleuren? Dan is een lichte kleur raamdecoratie, zoals lichtgrijze aluminium jaloezieën, aan te raden. Ga je voor een stoerdere look? Dan zijn houten jaloezieën of een rolgordijn in een donkere grijstint mooie alternatieven om wat extra contrast toe te voegen.

Benieuwd welke kleur rolgordijnen of jaloezieën het beste in jouw interieur past? Vraag gratis kleurstalen aan op onze website. Hiermee kan je thuis op je gemak kijken welke kleur zorgt voor een tof contrast of juist die rustige balans waar je naar op zoek bent!