Duette® gordijnen op maat voor elk interieur

Sinds kort is het ook mogelijk om een Duette gordijnen op maat te bestellen bij Rolgordijnwinkel.nl. Deze moderne, strakke, maar ook romantische vorm van raamdecoratie past thuis binnen elk interieur en elke woonstijl. Benieuwd of het ook past binnen jouw interieur? Wij laten het je graag zien!

Voor elke woonstijl een passende DUETTE op maat

Ben jij er nog niet helemaal van overtuigd dat een DUETTE raamdecoratie ook in jouw interieur past? Wij laten je in een aantal afbeeldingen maar al te graag zien dat deze vorm van raambekleding in elke woonstijl past. Botanisch, Scandinavisch, romantisch of juist industrieel? Alles is mogelijk

Scandinavische woonstijl

De Scandinavische woonstijl kenmerkt zich aan het veelvuldig gebruik van wit, licht hout en andere luchtige kleuren en/of elementen. Een Semi-transparante duette oogt luchtig, maar toch strak binnen dit interieur. En door de top-down functie kan je de lichtinval op veel verschillende manieren bepalen!

duette op maat scandinavisch

Botanisch interieur

Binnen het botanische interieur draait het om natuurlijke (en dan het liefst groene en bruine) elementen. En hoe mooi is het dan om ‘buiten’ echt naar binnen te halen?! Zoals hieronder te zien is, zorgt de duette voor genoeg privacy omdat je deze naar gewenste hoogte kan hangen, maar worden binnen en buiten geen twee aparte ruimtes. De DUETTE gordijnen op maat verbindt de twee ruimtes met elkaar, waardoor de elementen in je interieur nog beter tot hun recht komen.

Hebben we je interesse al gewekt? Vergeet dan niet om gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan te vragen. Als je ze vandaag voor 16:00u aanvraagt, zorgen wij ervoor dat je deze morgen al in huis hebt.

duette op maat botanisch

Industrieel interieur

Er worden vaak donkere tinten en materialen gebruikt binnen het industriële interieur. Juist dan is (gefilterd) zonlicht ontzettend belangrijk. Een duette in een donkere kleur oogt stoer én zorgt nog steeds voor voldoende lichtinval en de daarbij behorende privacy.

Wist je trouwens ook dat de duette een isolerende functie heeft? De lucht blijft in de honingraad van de duette zitten, waardoor er in de winter geen koude lucht naar binnen kan en in de zomer geen warme lucht binnenkomt!

duette op maat industrieel

Romantische woonstijl

DUETTE gordijnen passen natuurlijk ook perfect binnen het romantische interieur. In een poederroze kleur wordt het zonlicht mooi gefilterd en krijgt de zonlicht zelf ook een kleine (in dit geval roze) filter.

Mocht je nou alleen kiep-kantelramen hebben, maar wil je toch heel graag een duette?! Deze vorm van raamdecoratie is ook verkrijgbaar in combinatie met een Perfect Fit systeem. Vergeet je alleen niet dat de sponningdiepte minimaal 18mm moet bedragen?

perfect fit duette op maat