De ideale badkamer raamdecoratie!

Privacy vinden we erg belangrijk. We vinden het fijn als we ’s avonds zonder pottenkijkers op de bank kunnen zitten, maar nog belangrijker is natuurlijk de privacy in de badkamer. Maar wat voor raamdecoratie op maat is eigenlijk geschikt voor een vochtige ruimte zoals een badkamer? Wij leggen het je uit!

Aluminium jaloezieën in de badkamer

Zoals je misschien al wel weet, roest aluminium niet. Aluminium jaloezieën op maat zijn dan ook een perfecte vorm van raamdecoratie voor in de badkamer. Jaloezieën zijn ontzettend populair en bieden gelijk een strakke, moderne en stijlvolle sfeer in je badkamer. Met meer dan 40 kleuren op onze webshop en nog veel meer kleuren achter de schermen is er genoeg keuze om jouw badkamer nog luxer te maken!

Trendy houten jaloezieën op maat

Ben je niet zo’n fan van aluminium jaloezieën en wil je toch gaan voor iets ‘warmers’? Dan zijn houten jaloezieën perfect! Zorg wel voor voldoende ventilatie in de badkamer, want de houten lamellen kunnen net wat minder goed tegen veel vocht dan de aluminium lamellen. De houten jaloezieën kunnen overigens wel afgewerkt worden met een speciale bovenbak voor vochtige ruimten. Vergeet je niet om gratis stalen aan te vragen? Zo kan je thuis kijken welke kleur het beste binnen het interieur past.

raamdecoratie badkamer

PVC lamellen: stijlvol en functioneel

PVC lamellen zijn terug van weggeweest. De verticale lamellen van PVC zijn makkelijk te verstellen, geven direct een strakke look aan je interieur en zijn ook nog eens makkelijk schoon te maken. Win-winsituatie!

Een badkamer rolgordijn?!

Last, but not least hebben wij ook speciale rolgordijnstoffen van PVC in onze collectie opgenomen. Waar normale stoffen vocht opnemen en er schimmel kan ontstaan, kunnen deze stoffen geen vocht opnemen en blijft het ‘op’ de stof liggen. Even met een (vochtige) doek langs de stof en de rolgordijn is gelijk weer schoon! Met ruim 28 verschillende badkamer rolgordijn stoffen is er altijd een kleur die mooi past bij jouw badkamer.

raamdecoratie badkamer