Corona Update van Rolgordijnwinkel.nl

Inmiddels zit een overgroot deel van Nederland al ruim een week in quarantaine. Steeds meer bedrijven sluiten hun deuren om de gezondheid van hun medewerkers en klanten te waarborgen. In de afgelopen week hebben wij veel vragen gekregen van klanten. De status van hun bestelling, de levertijden en de voorraad werden veel genoemd. In dit blog geven we antwoord op de meest gestelde vragen rondom het Corona virus en de impact op onze producten.

Kunnen jullie nog leveren?

Vrijwel alle vormen van raamdecoratie wordt in Nederland gefabriceerd. Doordat onze leverancier een ruime voorraad aan verschillende stoffen en materialen heeft, kunnen wij veel vormen van raamdecoratie blijven produceren. Je kan dus nog steeds rekening houden met een gemiddelde levertijd van 1,5 week. Mocht een stof niet (voldoende) op voorraad zijn, dan brengen we je hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Onze leverancier houdt voldoende toezicht en neemt de richtlijnen van het RIVM erg serieus. De gezondheid van de medewerkers staat voorop.

Wat is de status van mijn bestelling?

Veel klanten maken zich zorgen of hun geplaatste bestelling nog geleverd kan worden. Onze leverancier is nog steeds geopend en zet zoals altijd zijn beste beentje voor om jouw rolgordijn, jaloezie of lamelgordijnen te produceren. Voor zover zijn er nog geen besmettingen binnen het team geconstateerd. We blijven ons best doen om de gemiddelde levertijd van 1,5 week te realiseren, zodat jullie snel kunnen genieten van jullie nieuwe raamdecoratie op maat.

Ben je benieuwd naar de huidige status van je bestelling? Neem contact op met onze klantenservice. Zij kijken graag voor je wat de status van je bestelling is.

Wij helpen je graag

Ook in deze tijd helpen we je met plezier om meer sfeer, warmte en eenheid in je interieur te creëren. Merk je na een aantal dagen thuis dat jouw rolgordijn wel aan vervanging toe is? Of ben je inmiddels wel uitgekeken op de kleur van je lamellen? Wij helpen je graag met de zoektocht naar mooie raamdecoratie voor in huis.

Vraag gratis kleurstalen aan op onze website. Hiermee kan je thuis vergelijken welke kleur het beste past bij je huidige interieur. Ben je nog niet uit welke vorm van raamdecoratie het beste past bij jouw woning? Neem contact op met onze stylisten. Zij helpen je graag. Want wonen moet, ook in deze tijd, een feestje zijn!