Binnenkort: Perfect-Fit Jaloezieën!

Het Perfect-Fit Systeem is al enige tijd populair. Tot voorheen was deze alleen maar te verkrijgen in combinatie met een rolgordijn op maat. Omdat de vraag naar dit product steeds groter wordt, zullen wij binnenkort naast Perfect Fit systemen voor rolgordijnen op maat ook Perfect Fit systemen voor jaloezieën aanbieden! 

Perfect-Fit systemen

Niet boren of schroeven in je kozijn klinkt interessant, toch? Binnenkort kan je bij Rolgordijnwinkel.nl ook terecht voor een Perfect-Fit systeem met jaloezieën! Met clips bevestig je het systeem tussen het rubber en het glas. Let wel op de sponningsdiepte. Deze moet namelijk minimaal 18mm zijn.

Allereerst zal het systeem aangeboden worden in combinatie met 25mm aluminium jaloezieën. Al nieuwsgierig? Vraag gratis en geheel vrijblijvend 5 kleurstalen aan, zodat je thuis makkelijk een keuze kan maken over de kleur of print van de aluminium jaloezieën.

Het Perfect-Fit systeem in combinatie met 25mm aluminium jaloezieën is al verkrijgbaar, maar nog niet te zien op onze website. Heb je al interesse? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice! Zij helpen je graag verder.

Perfect-Fit Systeem jaloezieën

Perfect-Fit Systeem Jaloezieën