Nieuwe verticale lamellen op maat!

PVC Lamellen op maat worden weer steeds geliefder. Het wordt niet meer gezien als ‘ouderwets’, maar juist als ‘modern’! Het past heel goed binnen het industriële interieur, maar ook bij een botanisch interieur zijn lamellen een goede keuze. Wij hebben onlangs weer een aantal nieuwe lamellen aan onze collectie toegevoegd en vertellen je er graag meer over! 

Verduisterende  lamellen op maat | Gemêleerd

De nieuwe 89mm PVC Lamellen op maat hebben een moderne, strakke look. Het printje wordt omschreven als ‘gemêleerd’. Dit zorgt voor een speels effect, maar zal niet te opzichtig zijn. Precies goed, eigenlijk! De nieuwe toevoeging aan de selectie bestaat uit aardetinten, wat tegenwoordig erg populair is. Het zorgt voor rust en eenheid, maar zal niet snel vervelen. In dit artikel over aardetinten vind je nog meer inspiratie.

Deze lamellen hebben een verduisterend effect, waardoor het geschikt is voor elke ruimte. Niet alleen voor de keuken, het kantoor, maar ook voor de slaapkamer. Door gratis en geheel vrijblijvend stalen aan te vragen, kan je thuis kijken of deze nieuwe lamellen, maar ook andere lamellen uit onze collectie, binnen jouw interieur past. Door je wensen aan ons door te geven, kunnen wij een mooie stalenset voor je samenstellen. Je hebt ze binnen 1-2 werkdagen al in huis!

Wij bieden je ook de mogelijkheid om losse verticale lamellen te bestellen. Dus heb jij thuis nog een kwalitatief goede rail? Dan kan je bij ons ook goed terecht! Schroom niet om contact op te nemen betreft de mogelijkheden voor jou.

PVC Lamellen op maat

Verticale lamellen. Bron foto 1: JT. Hendriks