Levertijd Rolgordijnwinkel.nl

Wij krijgen regelmatig nog wat vragen over de levertijd. Want wanneer is uw bestelling klaar? En wanneer word deze thuis afgeleverd? In deze post geven wij u antwoord op een aantal gestelde vragen over de levertijd!

Om te beginnen streeft het team van Rolgordijnwinkel.nl ernaar om een bestelling binnen 1,5 week klaar te hebben (met uitzondering op de houten jaloezieën van Jasno, dit zal 4 tot 6 weken bedragen). Als de betaling is voltooid, wordt de bestelling gefabriceerd.

Zodra de bestelling klaar is, wordt deze ingepakt in een stevige verpakking zodat het product onderweg niet beschadigd. Vervolgens nemen wij telefonisch contact op met de klant om een gewenste leverdag af te spreken. Is het lastig om een gewenste leverdag aan te geven i.v.m. werk of andere omstandigheden? Het team van Rolgordijnwinkel.nl denkt met je mee!

En als de gewenste leverdag is bereikt, wat dan? In de ochtend ontvangt u in je mailbox een email van onze koerier Trans-Mission. Hierin vindt u o.a. een Track & Trace nummer. Dit nummer is gekoppeld aan uw bestelling en hiermee kunt u kijken rond welk tijdstip ze ongeveer bij u zijn met de bestelde raamdecoratie.

Wij hopen dat hiermee de meeste vragen over de levertijd zijn beantwoord! Toch nog vragen? Neem gerust contact op met onze klantenservice.

Gemiddelde levertijden:
Velux rolgordijnen –> 1,5 week
Rolgordijnen op maat –> 1,5 week
Duorolgordijnen op maat –> 1,5 week
Verticale lamellen op maat –> 1,5 week
Perfect fit rolgordijn op maat –> 1,5 week
Aluminium jaloezieen op maat –> 1,5 week
Houten jaloezieen Jasno op maat –> 4-6 weken

levertijd 1,5 week - gratis thuis bezorgd