Stalen aanvragen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Houten jaloezieen op maat

Rolgordijnwinkel.nl verkoopt houten jaloezieën van JASNO op maat: met oog voor detail. De allure van JASNO blinds herkent u in de vele doordachte details – die andere houten jaloezieën vaak niet hebben. Zoals de privacy-uitvoering (ladderkoord), de standaard meegelakte zijkanten of de trapeziumvormige onderlat. Kleine dingen, die een wereld van verschil maken.


Showing all 2 results

Vanaf
€ 114
Houten Jaloezieën 50mm
Keuze uit 24+ kleuren
Vanaf
€ 142
Houten Jaloezieën 63mm
Keuze uit 24+ kleuren

Houten jaloezieën op maat maken

Houten jaloezieën bieden een mooie, unieke sfeer binnen uw woning. De lamellen van de houten jaloezieën zijn verkrijgbaar in de lamelbreedtes 50mm en 63mm. Met meer dan 20 trendkleuren is er altijd een kleur die past bij uw interieur. En weet u niet zeker welke kleur het beste past binnen uw woning? Vraag dan gratis kleurstalen aan.

Uw houten jaloezieën kunt u volledig naar wens samenstellen. De maten kunt u tot op de millimeter invoeren. Daarnaast kunt u de kleur van de lamellen en het ladderkoord of ladderband naar wens toevoegen. Standaard wordt een houten jaloezie met ladderkoord uitgevoerd.

Houten jaloezieën goedkoop bestellen

Rolgordijnwinkel.nl gelooft in kwaliteit. Daarom verkopen wij uitsluiten JASNO houten jaloezieën op maat. Door de kwaliteit van de jaloezieën heeft u jarenlang plezier van uw raamdecoratie op maat. Een goedkope optie zijn onze aluminium jaloezieën 50mm. Deze jaloezieën hebben dezelfde lamelbreedte, zijn uitvoerbaar met ladderband en zijn voordeliger.

Houten jaloezieën met ladderband laten uitvoeren

Beide lamelbreedten zijn uitvoerbaar met ladderband. Zo kunt u uw houten jaloezieën volledig naar wens samenstellen. Kies een bijpassende kleur ladderband om zo een balans te creëren of kies voor een afwijkende kleur ladderband om zo een mooi contrast in uw interieur te creëren.

Houten jaloezieën kopen bij Rolgordijnwinkel.nl

Door uw houten jaloezieën op maat bij Rolgordijnwinkel.nl te bestellen, bent u gegarandeerd van zeer goede kwaliteit. De JASNO houten jaloezieën zijn met passie afgewerkt en dat is te zien. De levertijd van de houten jaloezieën op maat bedraagt 4 tot 6 weken.

← Terug naar home