Goede voornemens voor het nieuwe jaar!

Het is aftellen geblazen. Nog een paar dagen wachten en dan kunnen we onder het genot van een heerlijk drankje en een lekkere oliebol aftellen naar het nieuwe jaar. En bij het nieuwe jaar horen natuurlijk goede voornemens. 

In de eerste maand van 2016 rennen we massaal naar de sportschool, want dit jaar willen we écht beginnen met gezonder leven. In februari of maart zien we dat de helft deze voornemens alweer heeft laten zitten en toch weer grijpt naar een lekkere snack om ons daarna schuldig te voelen. Met een zucht bedenken we dat ons nieuwe voornemen alweer is mislukt. Wees nou niet zo streng voor jezelf! Het is echt niet nodig om 4 keer per week in de sportschool te staan. 1 keer per week is een beter voornemen, en misschien hou je dit ook beter vol.

Ook het schoonmaken van het huis is een voornemen dat de eerste maanden van het nieuwe jaar trouw wordt gedaan. Blijf wel onthouden dat het huis er voor jou is, en niet andersom! Geen tijd om te relaxen omdat je voor de tweede keer in een week aan het dweilen bent? Misschien moet je je voornemen dan wat aanpassen.

Voornemens voor het nieuwe jaar van Loesje RW

Quote voornemens van Loesje. Bron: Loesje

Is het niet veel leuker als je voornemen is om wat vaker met je vrienden of vriendinnen af te spreken? Of vaker je familie op te zoeken? Klinkt wat cliché, dat wel, maar erg leuk! Zeker weten dat zij dat net zo leuk zullen vinden als jij!

Het team van Rolgordijnwinkel.nl wenst je een gelukkig en gezond 2016!