Genieten van de laatste zonnestralen, LET LIGHT IN!

De herfst betekent donkere ochtenden en avonden. We worden enthousiast wanneer het zonnetje weer van zich laat zien! De zon zien we graag buiten, maar zouden we het liefst ook naar binnen willen halen. We kunnen ervoor kiezen om de raamdecoraties helemaal omhoog te halen, want dan komt er natuurlijk het meeste licht binnen. Maar je privacy dan? 

Privacy vinden we toch wel erg belangrijk. Niemand zit op nieuwsgierige aagjes van buiten te wachten. Voor een aantal lijkt de combinatie van privacy en lichtinval een lastige opgave. Vandaag bewijst het team van Rolgordijnwinkel.nl jou het tegendeel. Let light in!

lichtinval houten jaloezieen

Hout is hip

Houten jaloezieën, een populair product. Het is helemaal van nu, heeft een modern uiterlijk en geeft karakter aan jouw interieur. Privacy behaal je eenvoudig door de houten jaloezieën te sluiten. Andersom is de lichtinval ook gemakkelijk te bepalen. Door de jaloezieën te openen bepaal je de mate van lichtinval die jij wenst te hebben. Laat de houtlook ook terug komen in je accessoires en/of bekleed een muur met mooie houten platen voor een natuurlijke en gezellige uitstraling. Hout is helemaal hip!

houten jaloezie wit erker hoek

Uniek!

‘One of a kind, dat zou gaaf zijn!’ denken veel mensen. Wij weten maar al te goed dat jullie op zoek zijn naar iets eigens, iets wat uniek is. Een stoere houtlook of een romantische witte look? Alles kan. Je kan jouw raamdecoratie helemaal naar eigen wens samenstellen met bijpassend ladderband.

Keuken houten jaloezie

Niet alleen voor op het kantoor..

maar ook voor thuis: Aluminium jaloezieën! Deze vorm van raamdecoratie wordt al snel als ouderwets gezien. Bij aluminium jaloezieën denken we aan de grijze, glimmende jaloezieën. Onzin, tegenwoordig zijn aluminium jaloezieën super gaaf! We hebben een groot scala aan kleuren, van mat tot glans en van smalle tot brede lamel-breedtes. Voor ieder wat wils dus. Wat dacht je van brede matgrijze jaloezieën met bijpassend grijs ladderband? Perfect voor bij een interieur met industriële look. Of glanzend witte jaloezieën gecombineerd met ladderband met print? Deze zijn weer zeer geschikt voor een interieur met een romantische sfeer.

 Jaloezie ladderband print

Ladderband met print? Hebben jullie dat ook?

De vraag is niet zo groot als egaal ladderband, maar de vraag is er zeker! We hebben circa 15+ ladderbandstoffen met print. Benieuwd? Wanneer je kleurstalen voor 50mm jaloezieën aanvraagt, voegt het team van Rolgordijnwinkel.nl standaard een staaltje van ladderband toe. Voorkeur voor ladderband met print? Geef dit aan in het vakje bericht bij uw staalaanvraag!

Niet zo’n fan van jaloezieën?

Ook aan jou hebben we gedacht! Duorolgordijnen zijn al een tijdje populair. In een romantische, maar ook in een strak en modern interieur is dit een goede optie! Deze stof bestaat uit open en gesloten banen. Zet je de open banen tegenover elkaar, dan behaal je de lichtinval. Andersom, zet je de gesloten banen tegenover de open banen, dan behaal je de gewenste privacy. Doordat duorolgordijnen hetzelfde effect met de lichtinval creëren als jaloezieën, worden deze ook wel roljaloezieën genoemd.

Duorolgordijn bruin woonkamer

En verduisterd het dan ook?

Deze vraag krijgen we regelmatig. Veel vormen van raamdecoratie zijn geschikt voor woon- én slaapkamer. Ook duorolgordijnen! Onze collectie bevat namelijk ook verduisterende duorolgordijnstoffen. Geschikt voor de slaapkamer dus! Bekijkt u ook eens de blog over duorolgordijnen voor in uw slaapkamer.