Duorolgordijnen voor in uw slaapkamer!

Duorolgordijnen zijn al enige tijd een trend. U kunt met dit product namelijk zelf de lichtinval in huis bepalen en u creëert hiermee een aangename sfeer in uw interieur. Niet alleen in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer is deze raamdecoratie ideaal. Naast semi-transparante duorolgordijnen hebben wij namelijk ook verduisterende duorolgordijnen in onze collectie!

Duorolgordijnen op maat voor in de slaapkamer

Overdag kunt u uw duorolgordijn zo afstellen dat er genoeg licht binnenkomt om een aangename sfeer in uw slaapkamer te creëren. Wanneer u ’s avonds privacy wenst, kunt u uw duorolgordijn ‘sluiten’. Dit doet u door de transparante banen te laten overlappen door de verduisterende banen. De hoogte van de verduisterende baan is circa 7,5 cm en die van de transparante (doorzichtige) baan is circa 5,0 cm. Door dit hoogteverschil is bij een ‘gesloten’ duorolgordijn de lichtinval minimaal.

Niet alleen het hoogteverschil van de banen, maar ook de afwerking van de onderlat heeft een verduisterende functie. Door de afwerking van de onderlat (zie foto) zullen de twee lagen stof nagenoeg tegen elkaar aanhangen en komt er vrijwel geen licht meer tussen de stoffen door. Alhoewel een verduisterend duorolgordijn dezelfde werking heeft als een verduisterend rolgordijn, geeft het toch een luxere uitstraling. Echter zal een verduisterend duorolgordijn nooit 100% kunnen verduisteren, omdat deze vorm van raamdecoratie bestaat uit twee lagen stof die achter elkaar hangen.

verduisterende onderlat duorolgordijn

Door stijgende vraag bij de consument verwachten wij onze collectie met verduisterende duorolgordijnen in de toekomst nog verder uit te breiden.

Twijfel niet en vraag vandaag nog gratis kleurstalen aan!