Duorolgordijnen van Rolgordijnwinkel.nl

Wij bieden u al enige tijd duorolgordijnen op maat aan. Deze vorm van raambekleding is erg uniek, omdat er wordt gewerkt met twee banen stof die achter elkaar komen te hangen. Hierdoor is de lichtinval en privacy gemakkelijk te regelen.

Onze collectie

Op Rolgordijnwinkel.nl vindt u op dit moment 6+ verduisterende kleuren en 60+ semi-transparante kleuren. De vraag naar duorolgordijnen is erg groot. Daarom breiden wij onze collectie nog verder uit met circa 4 kleuren. Deze zullen binnenkort verschijnen en zijn te vinden bij de semi-transparante duorolgordijnen.

Nieuwe collectie DRS Duorolgordijnen
De nieuwe DRS collectie

Waarom een duorolgordijn?

Een duorolgordijn is helemaal anno 2015. Het is een moderne vorm van raamdecoratie. Een duorolgordijn bestaat uit twee lagen stof die achter elkaar komen te hangen. Afwisselend met open en gesloten banen kunt u makkelijk uw lichtinval of privacy bepalen. Omdat de open baan altijd smaller is als de gesloten baan, behaalt u eenvoudig uw privacy en minimaliseert u de lichtinval van buitenaf. Een duorolgordijn is naast de woonkamer dus ook geschikt voor in de slaapkamer.

Duorolgordijn in de slaapkamer Rolgordijnwinkel.nl
Bron: Pinterest

Een nieuwe look

Voorheen was er een duidelijk onderscheid in het bestelproces van een duorolgordijn. Er was keuze tussen een duorolgordijn met of zonder sierkap en een verduisterende of semi-transparante stof. Echter bleek dit niet optimaal te werken en zorgde het voor enige verwarring bij de klant. Daarom geeft het team van Rolgordijnwinkel.nl een nieuwe look aan het bestelproces van een duorolgordijn. Vanaf nu wordt er standaard gewerkt met een open montageprofiel. U kunt in het verdere bestelproces kiezen voor een open montageprofiel of, tegen een kleine meerprijs, een mooie sierkap.

Kleurstalen aanvragen

Het team van Rolgordijnwinkel.nl adviseert u ten alle tijden gratis kleurstalen aan te vragen. Wij bieden deze mogelijkheid om enige teleurstelling te voorkomen. De instellingen van uw beeldscherm, maar ook de sfeer- en lichtinval in huis kunnen ervoor zorgen dat de gekozen kleur op het beeldscherm afwijkt van het origineel.
U kunt gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aanvragen. Zit de gewenste kleur er niet tussen? Vermeld in het voor opmerkingen geselecteerde tekstvak waar u precies naar op zoek bent. Wij proberen een stalenset samen te stellen, volledig naar uw wensen! De aangevraagde stalen zullen 1 á 2 werkdagen na het aanvragen bij u thuis worden bezorgd.

Duorolgordijn in de keuken Rolgordijnwinkel.nl
Bron: Pinterest