Gratis kleurstalen
  • 2 jaar garantie
  • Grote kleurencollectie
  • Gratis thuisbezorgd
  • Productie in Nederland
  • Korte levertijd (gem. 1,5 week)

Toont alle 2 resultaten

Nu 40% Actiekorting
Perfect fit Duette® semi-transparant
Boren niet nodig. Schuiven, klikken & klaar!
Vanaf
€ 217
Product samenstellen
Nu 40% Actiekorting
Perfect fit Duette® verduisterend
Boren niet nodig. Schuiven, klikken & klaar!
Vanaf
€ 291
Product samenstellen

Wat houdt het Perfect Fit Systeem voor Duette® gordijnen in?

Bij het Perfect Fit Systeem van Rolgordijnwinkel.nl wordt raamdecoratie in een kunststof profiel geplaatst. Dit profiel is speciaal ontwikkeld voor kunststof kozijnen waar je liever niet in wil boren of schroeven. Het profiel wordt geleverd met clips die je tussen het glas en het rubber schuift. Hierop plaats je vervolgens het profiel van onze Perfect Fit. Zodra het systeem is gemonteerd, kun je jouw nieuwe Duette® gordijnen bedienen met de handgrepen of het bedieningskoord.

Dit systeem is ook toepasbaar op houten kozijnen en aluminium kozijnen, overigens! Bij aluminium kozijnen worden er ook clips tussen het rubber en het glas geklemd, bij houten kozijnen dien je vier schroefjes te boren om het profiel vast te zetten.

Lichtdoorlatende en verduisterende Duette® gordijnen in Perfect Fit uitvoering

Voor ons Perfect Fit Systeem kun je kiezen uit lichtdoorlatende en verduisterende stoffen. Hiermee is een Perfect Fit Duette® gordijn een ideale toepassing voor zowel woonkamers als slaapkamers. De stof van een DUETTE Shades wordt verspannen tussen twee koorden. Dit zorgt ervoor dat de stof altijd op zijn plek blijft hangen. Ook bij draaiende ramen en draai kiepramen. Je behoudt dus altijd je privacy. Dat maakt raamdecoratie in een Perfect Fit profiel de optimale zonwering!

Mogelijkheid voor Top Down Bottom Up bediening

Zowel bij onze standaard Duette® gordijnen als Duette® gordijnen in Perfect Fit Systeem heb je de mogelijkheid voor Top Down Bottom Up bediening. Hierbij wordt de stof ingespannen tussen twee koorden, waardoor de stof altijd op zijn plek blijft hangen. Met behulp van de handgrepen of het bedieningskoord kun je de DUETTE Shades bedienen. Privacy en lichtinval combineren? Houdt dan ruimte aan de bovenkant van je raam open en plaats je Duette® gordijn in het midden van het raam of onderaan het raam.

De isolerende werking van de Duette® gordijnen in Perfect Fit Systeem

Duette® gordijnen zijn een mooie, stijlvolle vorm van raamdecoratie op maat. Maar wist je dat deze raamdecoratie ook een isolerende werking heeft? Een Duette® gordijn wordt gemaakt van twee lagen stof die geplisseerd zijn. Tussen de twee lagen stof ontstaat de honingraatstructuur, waar stilstaande lucht tussen blijft hangen. Deze stilstaande lucht zorgt ervoor dat de warmte in de winter niet kan ontsnappen en in de zomer juist buiten blijft. Je hoeft je airco dus niet gelijk aan te zetten als de temperatuur buiten stijgt. En als het buiten kouder wordt, hoeft je verwarming niet direct hoger gezet te worden. Dat scheelt weer in stroom- en gaskosten!

Waarom kiezen voor Perfect Fit DUETTE van Rolgordijnwinkel.nl?

  • We leveren topkwaliteit raamdecoratie op maat tegen betaalbare prijzen
  • De Duette® gordijnen worden gefabriceerd in Nederland
  • Je krijgt twee jaar garantie op al onze raamdecoraties
  • Dezelfde kwaliteit als Luxaflex Duette® gordijnen vanwege het gepatenteerde Hunter Douglas systeem
← Terug naar home