De scholen zijn weer begonnen!

In het noorden van het land zijn ze alweer langzaam gewend aan het schoolleventje, in het midden is vandaag de eerste schooldag weer aangebroken en het zuiden van het land mag nog genieten van het laatste weekje zomervakantie. Uw kind(eren) moeten weer aan de slag! Wees dus goed voorbereid en zorg voor een goede werkplek voor de studiebollen.

Bij school hoort natuurlijk huiswerk. Om je echt te kunnen concentreren op het huis- en/of leerwerk, heb je een geschikt plaatsje in huis nodig. Sommigen maken het braaf, onder toezicht van de ouders, aan de keukentafel. Maar de grootste groep wil graag een rustig plaatsje hebben om zich goed te kunnen concentreren op hun schoolwerk.

Het moet lekker rustig zijn, geen afleiding van buitenaf hebben en privacy is op leermomenten erg gewild. Met semi-transparante rolgordijnen op maat of horizontale jaloezieën komt er genoeg licht binnen en zijn extra lampen niet nodig, maar behoudt je ook je privacy en wordt je niet snel afgeleid. Komt het bureau in een slaapkamer te staan? Kies dan voor een verduisterend rolgordijn op maat. Na een avondje studeren is een goede nachtrust erg belangrijk. De studiebollen moeten de volgende dag natuurlijk wel weer fris en fruitig aan een nieuwe schooldag beginnen!

Wij laten je een paar foto’s zien van geschikte werkplekken.

idee bureau rolgorijnwinkel.nlBureau op kinderkamer rolgordijnwinkel.nlSchool is weer begonnen bij rolgordijnwinkel.nl