De herfst is begonnen!

De herfst is weer begonnen! Het wordt kouder buiten, maar knusser binnen. We maken ons huis graag klaar voor de herfst met gepaste accessoires. Maar dit is nog niet alles! Wat dacht je van gepaste raamdecoratie?

Knus in huis

Het wordt wat kouder. Buiten, maar ook in huis. Maak het daarom gezellig en knus in huis met accessoires die passen bij de herfst! We zien veel gebruik van hout, maar ook gebreide of geweven items zijn weer hip. Deze items zijn in vele woonwinkels te vinden, maar is het niet gaaf wanneer je het zelf gemaakt hebt? Zelfgemaakte accessoires zien we namelijk steeds vaker.

Aluminium jaloezieen op maat herfst

Grauw en grijs binnen?

Het wordt weer wat later licht en eerder donker. Natuurlijk licht haal je gemakkelijk binnen met houten jaloezieën of aluminium jaloezieën op maat. Overdag komt er genoeg licht door de jaloezieën. ’s Avonds hangt de zon lager en kan reflecteren op uw beeldscherm. Geen probleem, want door de jaloezieën te sluiten heeft u hier geen last meer van. Verlicht de ruimte dan met sfeerverlichting of met kaarsen.

herfst houten jaloezieën

Kleurgebruik

Herfst buiten betekend sfeervol binnen. Een warme sfeer creëren kan makkelijk met het gebruik van de juiste kleuren in accessoires. Kleuren die een warme sfeer creëren zijn o.a. geel, bruin, rood en taupe. Kies voor subtiele accessoires zoals een kussenhoes of kaarsen in deze kleuren. Groter uitpakken kan natuurlijk altijd. Wat we veel zien in het interieur zijn kleuren op de muur of gekleurde vloerkleden.

Kleurgebruik Herfst

Deel jouw ‘klaar voor de herfst’ interieur!

Wij zijn natuurlijk benieuwd hoe jullie je interieur klaarmaken voor de herfst. Heb jij nou een mooie foto van je woonkamer, keuken of zelfs slaapkamer die zeker klaar is voor de herfst? Deel jouw foto op Instagram (@Rolgordijnwinkel.nl), Facebook (Rolgordijnwinkel.nl) of Twitter (@Rolgordijnwinkel.nl)! Het team van Rolgordijnwinkel.nl ziet jouw foto graag terug!