De betrouwbaarheid van onze klantenbeoordelingen

Onlangs hebben wij de 550e beoordeling binnen gehad en hier zijn wij supertrots op! Daarom belonen wij per 50 beoordelingen één klant met VVV-cadeaubonnen t.w.v. €50,-. Uiteraard vermelden wij op social media wie de gelukkige winnaar is.

Nu snappen wij dat er een aantal mensen zijn die dit niet betrouwbaar vinden. Is het bedacht? Is de winnaar echt of is deze verzonnen? En zijn alle beoordelingen niet gewoon door het team zelf gemaakt?

Wij, als team van Rolgordijnwinkel.nl, hebben de klantenbeoordelingen niet zelf bedacht. Dit hebben onze klanten namelijk zelf gedaan! Na elke bestelling krijgt de klant een e-mail in zijn of haar mailbox en vragen wij hierin om een beoordeling over Rolgordijnwinkel.nl te schrijven. Natuurlijk niet voor niets, want misschien is hij/zij wel 1 uit de 50 beoordelingen en wint €50,- aan VVV-bonnen!

Als wij eenmaal 50 nieuwe beoordelingen hebben binnengekregen, zoeken wij een winnaar uit. Wij proberen eerst contact op te nemen met de winnaar. Is dit gelukt? Dan pas laten wij op social media weten wie de gelukkige is.

Klantenbeoordelingen