De accessoiretrends voor het najaar

Langzaam werken de woonwinkels en bouwmarkten naar het nieuwe seizoen toe. De neutrale kleuren zoals grijs, wit en zilver zien we standaard elk jaar weer terugkomen wat betreft accessoires. Deze klassiekers zijn erg gewild, maar er is ook plaats gemaakt voor de nieuwkomers. Namelijk koperen, gouden en natuurlijke accessoires!

Koper

Dé kleurtrend van het najaar in 2015 is koper. Vorig jaar kregen we al een aantal kleine voorproefjes te zien van deze trend. Dit jaar heeft het toch eindelijk haar doorbraak kunnen maken. Koper kan toegepast worden in het interieur d.m.v. accessoires. Koper geeft van zichzelf een industriële look. Zodra je het combineert met zachte kleuren zoals wit, grijs, roze, zandtinten of natuurlijke producten zoals hout geeft het een erg mooi effect. Met houten jaloezieën op maat blijf je in de warme sfeer.

Koper in interieur

Goud

Goud en koper lijken erg veel op elkaar. Waar koper een romantisch tintje kan geven aan je interieur, geeft goud een strak en moderne look aan je interieur. Het is wat lastiger om goud te combineren in het interieur, omdat het een heftige kleur op zichzelf is. Toch durven steeds meer mensen het aan om gouden accessoires aan hun interieur toe te voegen. Goud is mooi te combineren met wit of met het materiaal hout.

Goud in het interieur

Accessoires uit de natuur

We zien nog een hippe, nieuwe trend opkomen. Het groen naar binnen halen! Nu hebben we het niet over een bos bloemen van de bloemist, maar over kleine vetplanten. Bij tuincentra zagen we vorig jaar al dat we kleine cactussen enzovoort konden aanschaffen, maar veel mensen vonden dit toen nog een raar idee. Nu zijn mensen er dol op! Voor de groene vingers onder ons, deze accessoires kan je gemakkelijk zelf maken. Koop zelf potjes, planten en wat aarde en je bent een uurtje zoet. Heb je geen groene vingers? Wees niet bang, je kunt ze namelijk ook kant en klaar kopen! Maak de industriële look af met aluminium jaloezieën op maat.

Accessoires uit de natuur

De klassiekers

Is dit allemaal niets voor jou? Klassiekers blijven altijd mooi! Potjes, vazen en schalen in wit, grijs, zwart of met een leuke print kunnen je interieur ook ontzettend leuk en sfeervol maken. Probeer juist de aandacht te trekken met mooie raamdecoratie, zoals een duorolgordijn!

klassiekers bij duorolgordijn