Creatief met een wandrek en accessoires

Accessoires zijn de manier om je huis persoonlijk te maken. Toch merken we dat de minimalistische trend steeds meer wordt opgepikt. Hoe ga je dan nog accessoires verwerken, zonder dat heel je salontafel volstaat? Wij laten zien hoe je, zelfs in een minimalistisch interieur, een leuk hoekje kunt creëren. Wat je nodig hebt? Een wandrek, wat knijpers en je favoriete accessoires! 

Een goed begin..

De hal is in veel gevallen wat ‘kaal’. Er hangen een aantal jassen, je stalt er je schoenen en je sjaals. Maar verder? Niet zo veel. Om de hal toch wat aan te kleden, is een wandrek een goede optie. Met haakjes kan jij je sleutel ophangen, je favoriete zonnebrillen op een rijtje zetten en je leukste foto’s tentoonstellen. Het is niet alleen handig voor jezelf, want zo vergeet je nooit meer waar je je sleutels hebt gelaten. Maar het is ook heel leuk om te zien voor visite als ze een keer bij je langskomen!

Wandrek accessoires

Wandrek in de hal. Bron 1: Wonen voor jou Bron 2: A Little DIY

Een echte keukenprins(es)

Niet alleen voor in de gang of hal is het heel leuk om een wandrek op te hangen. Ook in de keuken is dit erg geschikt! Ben jij een echte keukenprins(es)? Laat het zien! Hang je spatels, lepels of kruidenpotjes op. Zo kon je in ons artikel over trends in de keuken lezen dat het erg leuk is om je favoriete accessoires, zoals olie en kruiden, te laten zien. Waarom in kastjes opbergen?!

Wat ook heel leuk is, is het ophangen van kruidenplantjes zoals basilicum of munt. Werken met kruidenpotjes is leuk, maar het is natuurlijk nog leuker om je eigen kruiden te laten groeien! Met leren bandjes kan jij je kruidenplantjes ophangen aan een wandrek. Perfect voor in een botanisch interieur!

Wandrek accessoires

Wandrek in de keuken. Bron 1: Julia Vita Bron 2: Little Rome

Inspiratie op kantoor

Wandrekken zijn leuk ter decoratie in elke ruimte van je huis. In de hal, de keuken, de woon- en slaapkamer, maar ook op kantoor! Hang inspirerende en motiverende quotes, foto’s van je volgende vakantiebestemming of andere leuke accessoires op om je kantoor (aan huis) om te toveren tot een leuke werkplek! Wat inspiratie tijdens het werken is namelijk nooit verkeerd. Toch?! Wat foto’s van familie en vrienden doen het overigens ook altijd goed. Een persoonlijke touch is altijd leuk!

Wandrek accessoires

Een persoonlijke touch aan je kantoor. Bron 1: Pinterest Bron 2: Interieur-Inrichting