Collectie PVC lamellen is uitgebreid!

Wij hebben onze collectie weer uitgebreid!

Dit keer is de collectie PVC lamellen (89mm) aan bod gekomen. Deze collectie was nog niet erg groot, maar de vraag van de klant was dat wel! Daarom hebben wij 25+ geheel eigentijdse kleuren(/printen) toegevoegd. Hiermee hopen wij aan de wensen van onze klanten te voldoen.

Waarom kiezen voor PVC lamellen op maat? Het geeft een strakke, maar toch sfeervolle uitstraling aan uw interieur. Ook voor grotere raampartijen is deze vorm van raamdecoratie geschikt. Omdat PVC lamellen eenvoudig schoon te maken zijn, is het voor mensen met (bijv.) een huisstofmijtallergie ook een verantwoorde keuze.

PVC lamellen in de keuken

Vroeger waren PVC lamellen vrijwel alleen in kantoorpanden te vinden, maar die tijd is voorbij. Ook in uw interieur kunnen 89mm PVC lamellen een strakke sfeer creëren! Een klassieke kleur, een leuk printje of toch geperforeerde lamellen? Rolgordijnwinkel.nl biedt u een grote collectie aan PVC lamellen.

Het team van Rolgordijnwinkel.nl biedt u ook de optie om losse lamellen te bestellen. Omdat dit niet als extra optie vermeld staat in het bestelproces, vragen wij u hiervoor een mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met onze klantenservice.

Geïnteresseerd? De PVC lamellen kunt u vinden onder het kopje ‘Verticale lamellen’. Kleuren kunnen afwijken van de weergave van uw beeldscherm. Vergeet dus niet om gratis kleurstalen aan te vragen.

d5e53ed4f98a3e01db2cae0809f78b68