Rolgordijn voor de kinderkamer!

Het bestellen van een rolgordijn, geschikt voor de kinderkamer, is een lastige klus. Het moet goed verduisterend zijn, want een optimale nachtrust is belangrijk. Daarnaast moet het er wel leuk uitzien en passen bij het interieur van de kamer van je kleine prins of prinses. In onze collectie vind je veel vrolijke, kleurrijke en speelse prints voor de kinderkamer! 

Rolgordijnen op maat met kinderprints

In onze collectie rolgordijnen op maat met kinderprints vind je prints voor kids van alle leeftijden. De interesse van een kind verandert bij elke nieuwe fase en dat snappen wij maar al te goed. De collectie biedt veel variatie, waardoor het zoeken naar een rolgordijn op maat voor jouw kind ‘kinderspel’ wordt! Het grote aanbod bevat veel speelse en kleurrijke kinderprints zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils is.

In onze collectie vind je namelijk kinderprints voor de babykamer, maar ook voor peuters en kleuters en zelfs voor tieners! Vrijwel alle prints zijn verduisterend, wat een positief effect heeft op de nachtrust heeft. Zo kan jouw kind weer vol energie aan een nieuwe dag beginnen! Daarnaast levert Rolgordijnwinkel.nl haar raamdecoratie op maat uitsluitend met Child Safety-bediening. Dit betekent dat de ketting altijd 150cm boven de grond zal komen te hangen. Hierdoor loopt jouw kind geen risico in verstikking in de ketting.

Zijn jullie al benieuwd geworden? Wij hebben een overzicht gemaakt van alle kinderprints uit onze collectie. Je vind deze vrolijke en kleurrijke prints bij Dessin & Prints. En vergeet je niet om gratis en geheel vrijblijvend kleurstalen aan te vragen? Dan kan je samen met je zoon of dochter kijken of het is waar jullie naar op zoek zijn!

Kinderprints

Verduisterend: Stippen: RE9451 Voertuigen: 4002 Dieren: RE9455 en Raket: RE95411

Kinderprints

Verduisterend: Stippen: RE9452 Feeën: 4001 Bloemen: 4580 Giraffen: 4003

Kinderprints

Verduisterend: Dieren: RE95511 Dino’s: RE95501 Sterrenhemel: 4530 Sterren: RE95401

Rolgordijn voor tienerkamer

Niet alleen voor de kleine kinderen, maar ook voor de tieners hebben we leuke prints! De volgende prints zijn semi-transparant en daarmee goed te combineren met overgordijnen om een verduisterend effect te verkrijgen. Deze speelse prints zijn perfect voor de tienerkamer. Jouw tiener wil immers geen rolgordijn met dieren of andere figuren meer op zijn of haar kamer!

Kinderprints

Semi-transparant: Vogue Roze: RE88511 Skyline: 1616-2 Golven: 5750 Vogue Zwart: RE88512